Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το Black Mirror επιστρέφει τον Ιούνιο στο Netflix: Το πρώτο τρέιλερ με τη Salma Hayek

Το Black Mirror επιστρέφει τον Ιούνιο στο Netflix: Το πρώτο τρέιλερ με τη Salma Hayek

Αρκετά περιμέναμε οι φανς του Black Mirror. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της 6ης σεζόν, με τη Salma Hayek να είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών!

«Επιστρέφει. Η έκτη σεζόν του Black Mirror επιστρέφει τον Ιούνιο και θα είναι η πιο απρόβλεπτη μέχρι στιγμής. Ακόμη και ο δημιουργός της σειράς Charlie Brooker είπε στο Tudum ότι εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο», αναφέρει το Netflix.

«Πάντα ένιωθα ότι το Black Mirror πρέπει να παρουσιάζει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και να εκπλήσσει το κοινό (και εμένα) αλλιώς ποιο το νόημα; Θα έπρεπε να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και μπορεί να συνεχίσει να επανεφευρίσκεται», είπε ο συγγραφέας, δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

Και αυτό κάναμε ακριβώς. Δεν θα είναι όλα τα επεισόδια της νέας σεζόν αυτό που περιμένεις, αλλά αυτό είναι το νόημα.

Έτσι, εν μέρει ως πρόκληση και εν μέρει για να διατηρήσω τα πράγματα φρέσκα τόσο για μένα όσο και για τον θεατή, ξεκίνησα αυτή τη σεζόν ανατρέποντας σκόπιμα κάποιες από τις βασικές μου υποθέσεις σχετικά με το τι να περιμένω. Συνεπώς, αυτή τη φορά, μαζί με μερικά από τα πιο γνωστά στοιχεία του Black Mirror, έχουμε επίσης μερικά νέα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που είχα ορκιστεί ότι δεν θα έκανα ποτέ, Οι ιστορίες είναι ακόμη εντελώς “Black Mirror” από την αρχή ως το τέλος αλλά με μερικές τρελές ανατροπές και περισσότερη ποικιλία από ποτέ άλλοτε» είπε ο Brooker.

Και αυτή τη σεζόν, το Black Mirror έχει σπουδαίους πρωταγωνιστές: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin and Zazie Beetz.

Το Black Mirror επιστρέφει ύστερα από ένα «διάλειμμα» τριών ετών. Αρχικά είχε προβληθεί στο βρετανικό Channel 4 αλλά όταν το Netflix αγόρασε τα δικαιώματά του, εκτοξεύτηκε!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις