Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου στο Disney+ από 7 Μαρτίου

Το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου στο Disney+ από 7 Μαρτίου

Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, όπου διεκδικεί 11 χρυσά αγαλματίδια, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, «ανεβαίνει» στο Disney+.

Το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, που ήδη έχει πάρει 5 βραβεία BAFTA και διεκδικεί 11 Όσκαρ (μεταξύ αυτών τα Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ και Β’ Ανδρικού Ρόλου), θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Disney+ στις 7 Μαρτίου.

Από τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και εκπληκτική εξέλιξη της Μπέλα Μπάξτερ (Emma Stone), μιας νεαρής γυναίκας που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός αλλά ανορθόδοξος επιστήμονας δόκτωρ Γκόντγουιν Μπάξτερ (Willem Dafoe).

Υπό την αιγίδα του Μπάξτερ, η Μπέλα διψά για μάθηση. Αναζητώντας την εμπειρία που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Mark Ruffalo), έναν επιτήδειο και διεφθαρμένο δικηγόρο, και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια από ήπειρο σε ήπειρο. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα εμμένει στον στόχο της να υπερασπιστεί την ισότητα και την ελευθερία.

Bασισμένη στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray, η ταινία είναι σε σενάριο του Tony McNamara, σηματοδοτώντας τη δεύτερη συνεργασία του Λάνθιμου και του McNamara, μετά την ταινία «Η Ευνοούμενη», η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στο Disney+.

Η ταινία «Poor Things» είναι μια παραγωγή των Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργου Λάνθιμου και Emma Stone.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις