Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το blockbuster «The Super Mario Bros. Movie» στη Sunday Premiere της Nova

Το blockbuster «The Super Mario Bros. Movie» στη Sunday Premiere της Nova

Η πρώτη Κυριακή του 2024 βάζει τους σινεφίλ στον κόσμο του Super Mario Bros με το blockbuster «The Super Mario Bros. Movie», από τη Nintendo και την Illumination που θα μεταδοθεί σε Α’ προβολή σήμερα (07.01.2024) στις 22:00 στο Novacinema1 στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Επιδιορθώνοντας έναν αγωγό ύδρευσης, ο υδραυλικός Μάριο κι ο αδελφός του, ο Λουίτζι, μεταφέρονται στο Μανιταροβασίλειο, σε έναν μαγικό νέο κόσμο, όπου και χάνουν ο έναν τον άλλον!

H συνέχεια επί της οθόνης την Κυριακή 7/1 (22:00) στο Novacinema1 με τις φωνές των Άγγελου Λιάγκου, Στεφανίας Φιλιάδη, Βασίλη Αξιώτη και σε σκηνοθεσία του Aaron Horvath.

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Μάλιστα, όλο το συναρπαστικό θέαμα είναι διαθέσιμο σε όλους, καθώς η Nova προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα έως τις 10 Ιανουαρίου, στο πλούσιο περιεχόμενο της ΕΟΝ!

Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο eon.nova.gr, να αποκτήσουν τον δικό τους κωδικό και να παρακολουθήσουν κορυφαίο κινηματογραφικό, παιδικό και αθλητικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης και της ζώνης Sunday Premiere στα Novacinema!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις