Lifestyle

Το φαβορί Pamela Anderson αποχώρησε από το Dancing with the stars!

Η σέξι ηθοποιός, παρά τις προβλέψεις που την ήθελαν να είναι τελική νικήτρια, είναι αυτή που αποχώρησε από το χορευτικό show.

Ενθουσιασμένη ήταν με την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα δηλώνει η Pamela Anderson καθώς διασκέδαζε με τις διαφορετικές εμφανίσεις που έπρεπε να κάνει κάθε εβδομάδα.

Μετά την αποχώρησή της θα απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Η ίδια και ο παρτενέρ της, έκαναν την Τρίτη την τελευταία τους χορευτική παρουσίαση στο Dancing with the stars και μιλούν για μία εξαιρετική εμπειρία.
 
Ο Demian, που είναι επαγγελματίας χορευτής, υποστηρίζει πως ήταν πολύ εύκολο να δουλεύει με την ηθοποιό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα