Κυριακή, 3 Μαρ.
12oC Αθήνα

Το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζ. Φοξ είναι υποψήφιο για επτά βραβεία Emmy

Το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζ. Φοξ είναι υποψήφιο για επτά βραβεία Emmy

Το «Still: A Michael J. Fox Movie», της Apple Tv+ κέρδισε περισσότερες υποψηφιότητες για Emmy από κάθε άλλη ταινία ή σειρά μη μυθοπλασίας!

Το «Still» ακολουθεί τον Μάικλ Τζ. Φοξ, τον θρυλικό ηθοποιό των ταινιών «Back to the Future» και «Teen Wolf», καθώς αφηγείται την ιστορία της ζωής του σε πρώτο πρόσωπο υπογραμμίζοντας παράλληλα την αισιόδοξη στάση του απέναντι στη νόσο του Πάρκινσον.

«Είναι υπέροχο, κυρίως επειδή οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν πoιος πραγματικά είναι ο Μάικλ Τζ. Φοξ», δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Ντέιβις Γκούγκενχαϊμ.

«Ήταν τόσο ανοιχτός στην ταινία, τόσο συναισθηματικός, ελεύθερος, ειλικρινής και τόσο αληθινός. Είναι μεγάλο ρίσκο για κάποιον που πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ. Ο κόσμος τον αγκάλιασε. Είμαι τόσο χαρούμενος και κυρίως γι’ αυτόν», πρόσθεσε στο Deadline: Hollywood.

Δήλωσε επίσης πόσο ενθουσιασμένος είναι που μοιράζεται τις υποψηφιότητες των Emmy με τόσους πολλούς συνεργάτες από το «Still».

«Η ταινία ήταν μια δημιουργική συνεργασία, ειδικά με εμένα και του μοντέρ Μίχαελ Χαρτ» σημείωσε ο σκηνοθέτης.

«Έδωσε τόσα πολλά σε αυτή την ταινία. Κάθε άρθρο μιλάει για το πόσο πρωτοποριακό ήταν το μοντάζ. Χαίρομαι που αναγνωρίζεται. Και η μουσική του Τζον Πάουελ, η οποία δεν είναι μια κλασική μουσική για ντοκιμαντέρ… και όλη η ομάδα, οι παραγωγοί, οι ηχολήπτες είναι πραγματικά μια ολοκληρωμένη συλλογική προσπάθεια», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις