Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Το Πάσχα της Αγγελικής Νικολούλη και οι πρώτες φωτογραφίες της μετά τον τραυματισμό της στο μάτι

Το Πάσχα της Αγγελικής Νικολούλη και οι πρώτες φωτογραφίες της μετά τον τραυματισμό της στο μάτι

Η Αγγελική Νικολούλη γιόρτασε το Πάσχα μαζί με την αδελφή της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ η παρουσιάστρια έβγαλε και τις πρώτες της φωτογραφίες μετά το απίστευτο ατύχημα που είχε με τον γάτο της και στο οποίο τραυματίστηκε στο μάτι.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ», Αγγελική Νικολούλη πέρασε την χθεσινή (16.4.2023) Κυριακή του Πάσχα δίπλα στην αδελφή της και αγαπημένα της πρόσωπα και άφησε πια πίσω το ατύχημα που είχε.

Από το μενού δεν έλειπε και το… σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία, ένα πασχαλινό έθιμο που η Αγγελική Νικολούλη τίμησε δεόντως, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν οι πρώτες που δημοσιοποίησε η Αγγελική Νικολούλη μετά τον τραυματισμό της στο μάτι εξαιτίας ενός απίστευτου ατυχήματος.

Μάλιστα η παρουσιάστρια φοράει γυαλιά ηλίου και έτσι δεν φαίνεται ακριβώς ο τραυματισμός της στο μάτι.

«Δράστης» ήταν ο γάτος της

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πρόσφατα το ατύχημα που είχε και ανέφερε ότι όλα έγιναν όταν επιτέθηκε (προφανώς πάνω στο παιχνίδι) ο αγαπημένος της γάτος της, ο οποίος την γρατζούνισε στο μάτι.

«Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…», είχε αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη στο anikolouli.gr.

«Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει», τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις