Lifestyle

Το TLIFE στο Madwalk 2016 – Οι celebrities στο κόκκινο χαλί! Φωτογραφίες

Η μεγάλη στιγμή του Madwalk 2016 έφτασε και πραγματοποιείται στις “Αποθήκες Μπήτρου”, με επίτιμους καλεσμένους καταξιωμένα ονόματα από το χώρο της μουσικής και της μόδας.

Η μεγάλη στιγμή του Madwalk 2016 έφτασε και πραγματοποιείται στις “Αποθήκες Μπήτρου”, με επίτιμους καλεσμένους καταξιωμένα ονόματα από το χώρο της μουσικής και της μόδας. Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς όλες αυτές τις μέρες ετοιμάζονταςν πυρετωδώς για το μεγάλο event και δεν σταματούσαν να ενημερώνουν τους fans τους με backstage φωτογραφίες μέσω των social media! Δείτε περισσότερα και τους πρώτους celebrities στο κόκκινο χαλί!
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Cancel Τζορτζ Κλούνεϊ: Οργή στα social media μετά την υπεράσπιση του Τζίμι Κίμελ για το «μέλλουσα χήρα» της Μελάνια
«Διαταραγμένος ή χαζός» γράφουν - Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Κλούνεϊ είπε ότι «τα αστεία είναι αστεία» για την ατάκα του παρουσιαστή Κίμελ για την Μελάνια Τραμπ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν