Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Τομ Κρουζ: Είχε «φάει πόρτα» και είχε απορριφθεί σε οντισιόν για ρόλο σε δημοφιλή σαπουνόπερα

Τομ Κρουζ: Είχε «φάει πόρτα» και είχε απορριφθεί σε οντισιόν για ρόλο σε δημοφιλή σαπουνόπερα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

O Τομ Κρουζ (Tom Cruise) απορρίφθηκε κάποτε για έναν βασικό ρόλο στη δημοφιλή αμερικανική σαπουνόπερα «Days of Our Lives», όπως αποκάλυψε η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς, Κρίστιαν Αλφόνσο.

Ο Τομ Κρουζ, πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «The Mission: Impossible» φέρεται να πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του Bo Brady (Μπο Μπρέιντι), αντι-ήρωα που θα γινόταν ο αγαπημένος των θαυμαστών στη τηλεοπτική σειρά «Days of Our Lives».  

Τον ρόλο του Μπο όμως, δεν τον πήρε ο Tom Cruise. Τον κέρδισε και τον υποδύθηκε κυρίως ο Αμερικανός ηθοποιός, Πίτερ Ρέκελ από το 1983 και τη σεζόν 1992-1995 τον έκανε ο Ρόμπερτ Κέλκερ Κέλι.

Η Κρίστιαν Αλφόνσο εμφανίστηκε στον ρόλο της συζύγου του Μπο, Χόουπ Μπρέιντι, στη σειρά «Days of Our Lives» με τη σχέση του ζευγαριού να προσελκύει το ενδιαφέρον των θαυμαστών.

Σε επεισόδιο του podcast «Hey Dude…The 90s Called!,» η Κρίστιαν Αλφόνσο αποκάλυψε ότι η ίδια είχε επιλεγεί για τη σειρά προτού βρεθεί ηθοποιός για τον ρόλο του Μπο και ότι είχε κάνει δοκιμαστικό οθόνης με «πέντε ή έξι» υποψήφιους στο πλαίσιο « τελικού τεστ» για να βρει τον τηλεοπτικό σύντροφό της. Ένας από τους έξι υποψήφιους ήταν ο Τομ Κρουζ.

Θυμήθηκε επίσης μια συνάντηση που είχε ο Τομ Κρουζ σε αεροπλάνο με την συμπρωταγωνίστρια της στο «Days of Our Lives», Φράνσις Ριντ, στη διάρκεια της οποίας ο ηθοποιός της είπε ότι είχε «περάσει από ακρόαση για τον ρόλο του Μπο».

Ο Tom Cruise είχε γίνει γνωστός στη μεγάλη οθόνη το 1983, με την εφηβική κωμωδία «Risky Business». Τα επόμενα χρόνια, με φόντο τη φανταστική πόλη του Σάλεμ του Ιλινόις, η σειρά «Days of Our Lives» προβλήθηκε στο NBC από το 1965 έως το 2022 και είναι μια από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές σειρές στον κόσμο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις