Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τομ Κρουζ: Μαζί με τις βαλίτσες του εκλάπη και σπάνιο αντίγραφο του σεναρίου του «Top Gun: Maverick»

Τομ Κρουζ: Μαζί με τις βαλίτσες του εκλάπη και σπάνιο αντίγραφο του σεναρίου του «Top Gun: Maverick»

Ένα σπάνιο αντίγραφο του σεναρίου της ταινίας «Top Gun: Maverick» εκλάπη μαζί με το αυτοκίνητο του σωματοφύλακα του Τομ Κρουζ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun». Ο πασίγνωστος ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ για τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7».

Το αυτοκίνητο που ανήκει στον σωματοφύλακα του Τομ Κρουζ – μία BMW αξίας 100.000 αγγλικών λιρών – είχε κλαπεί την περασμένη εβδομάδα. Μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Sun, ήταν και ένα από τα λίγα αντίγραφα του σεναρίου της ταινίας «Top Gun: Maverick», μαζί με τις αποσκευές του ηθοποιού αξίας χιλιάδων αγγλικών λιρών.

«Ο Τομ Κρουζ χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, ενώ βρισκόταν στο Μπέρμιγχαμ και μερικές αποσκευές και τα υπάρχοντά του ήταν μέσα σε αυτό όταν το έκλεψαν» ανέφερε πηγή. «Η αστυνομία το εντόπισε επειδή ήταν εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή παρακολούθησης, αλλά όλες οι αποσκευές είχαν εξαφανιστεί» πρόσθεσε.

Η είδηση έγινε γνωστή μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι η κυκλοφορία του «Top Gun: Maverick» αναβλήθηκε για το 2022 λόγω της παραλλαγής Covid-19 Delta.

Η ταινία είχε προγραμματιστεί να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 19 Νοεμβρίου 2021, αλλά σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου 2022.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις