Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Τομ Χανκς: Εξαγριωμένος με «ειδικούς» που εκμεταλλεύτηκαν την περιπέτεια με τον καρκίνο της συζύγου του

Τομ Χανκς: Εξαγριωμένος με «ειδικούς» που εκμεταλλεύτηκαν την περιπέτεια με τον καρκίνο της συζύγου του

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του πέρασαν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πριν κάποια χρόνια αφού, η Ρίτα Γουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός  για να βγάλουν χρήματα κάνοντας τους…ειδικούς. 

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον 65 ετών και είναι μαζί εδώ και 30 χρόνια. Όταν η Ρίτα Γουίλσον ήταν 58 ετών, αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της στην υποκριτική λόγω «προσωπικού προβλήματος υγείας». Αποδείχτηκε ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού και για να τον αντιμετωπίσει υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Κλινική στη Βολιβία και ροδάκινα οι προτάσεις των «ειδικών»

Kάποιοι «κομπογιαννίτες» όμως, σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό προς όφελός τους. Τους πλησίασαν και τους πρότειναν θεραπείες όπως δίαιτα με ροδάκινα και επίσκεψη σε μια κλινική της Βολιβίας». Όπως αποδείχτηκε απλά ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο τους και να τους πάρουν τα λεφτά.

Ο Τομ Χανκς δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Daily Mail»: «Ένα πράγμα που παρατήρησα μέσα από αυτό, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω στον κόσμο που, όταν μάθουν ότι έχεις μια συγκεκριμένη ασθένεια, ιδιαίτερα καρκίνο, θα προσπαθήσουν αμέσως να βγάλουν χρήματα από εσένα. Το κάνουν αυτό προωθώντας κάποιες διαδικασίες που μπορεί να έχουν έναν βαθμό επιστήμης που μπορεί να τις κάνει ακριβείς, και κάποιες άλλες που είναι εντελώς κομπογιαννίτικες. Μας πρότειναν…κάποια κλινική στη Βολιβία ή μια δίαιτα με ροδάκινα».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις