Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τόνια Σωτηροπούλου για Κωστή Μαραβέγια: Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό

Τόνια Σωτηροπούλου για Κωστή Μαραβέγια: Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό
NDP

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πόσο την έχει βοηθήσει ο σύζυγός της, ο γνωστός τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου από τον καναπέ της «Ελένης» εξομολογήθηκε πως ο Κωστής Μαραβέγιας «με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό».

Η άλλοτε «κοπέλα» του Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ, δήλωσε τον θαυμασμό της προς την οικοδέσποινα της εκπομπής, την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας:

«Είμαι πολύ μεγάλη φαν σου. Μην παραξενευτείς εάν πάρω μία τρίχα από τα μαλλιά σου μαζί μου μετά».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τους φίλους της, λέγοντας πως πάντα βρίσκω χρόνο γιατί θέλει να υπάρχει σε αγέλη και τους ανθρώπους που αγαπά τους αγαπά βαθιά.

«Θεωρώ πως εάν μπορείς να κάνεις κάτι για κάποιάν απλά κάντο. Για εμένα είναι πολύ βασικό, αν μπορείς να κάνεις κάτι για να διευκολύνεις κάποιον, απλά κάνε το. Δεν έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού πια, θέλω να φέρομαι καλά στους άλλους γιατί έτσι θέλω να μου φέρονται και οι άλλοι. Είναι σημαντικό να δώσεις στον εαυτό σου μία ηρεμία», είπε αρχικά.

«Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος έχει αξία στη ζωή μας ακόμα και για ένα τέταρτο. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, οι καθένας έχει την άποψή του, αλλά είμαι ΟΚ, γιατί όπως δεν μπορώ να αλλάξω τον άλλον, δεν μπορεί ούτε αυτός.

Εγώ ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, και αντιλήφθηκα πως το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ αλλά είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό», πρόσθεσε.

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου αναφερόμενη στους φίλους της είπε πως επειδή είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες, σε περίπτωση που σπάσει κάτι μέσα της, είναι πολύ εύκολο να το «θάψει».

«Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου και υπήρχε μία συμπεριφορά που με έβλαπτε, το συζήτησα και μετά το έκοψα αμέσως. Πολύ σπάνια νευριάζω».

Για τη σειρά του MEGA «Milky Way»

Για τον εάν η εμφάνισή της τη βοήθησε στην καριέρα της, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε:

«Θεωρώ πως σε σχέση με την καριέρα μου και αυτά που ήθελα να κάνω, εγώ κρατήθηκα πίσω γατί υπήρχε και η προκατάληψη πως είναι ηθοποιός αλλά δεν είχε κάνει πολλά. Εγώ με κράτησα τα πρώτα χρόνια πίσω».

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA, «Milky Way», σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου.

«Είμαι φίλη με ανθρώπους που θαμάζω πάρα πολύ. Όπως έγινε και με τον Βασίλη Κεκάτο και είμαι πολύ ευγνώμων με τον ρόλο μου. Ήταν επιλογή μου να δω όλα τα επεισόδια με τη σειρά. Ο Βασίλης έχει την εξής ικανότητα με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Δεν τον ενδιαφέρει αυτό που θεωρητικά θα πρέπει να είσαι σαν ρόλος. Θα σε πάει εντελώς αντίθετα και αυτό είναι απελευθερωτικό. Αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι ηθοποιοί. Εμφανισιακά είναι ότι πιο ακραίο έχω κάνει. Όταν μου το πρότεινε είπα ”ναι σε ευχαριστώ”», είπε και πρόσθεσε για τον ρόλο της:

«Η Νίκη είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε αυτό το χωριό. Δεν έχει κάνει παιδιά και ήταν η ωραία του χωριού. Είναι στο τελευταίο στάδιο της ζωής της και η πρωταγωνίστρια παίρνει κάποια μαθήματα από εκείνη, είναι σαν να βλέπει τον εαυτό της».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις