Τρίτη, 27 Φεβ.
15oC Αθήνα

Τούπακ Σακούρ: Αστυνομικές καρτέλες με τα αποτυπώματά του και εκείνα του Notorious B.I.G. πωλούνται 225.000 δολάρια

Τούπακ Σακούρ: Αστυνομικές καρτέλες με τα αποτυπώματά του και εκείνα του Notorious B.I.G. πωλούνται 225.000 δολάρια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Σπάνε κάθε κοντέρ πώλησης αστυνομικές καρτέλες με τα δαχτυλικά αποτυπώματα του ράπερ Τούπακ Σακούρ και του μεγάλου εχθρού του, Notorious B.I.G.

Οι καρτέλες του Tupac Shakur και του Notorious B.I.G που απεικονίζουν τα δαχτυλικά αποτυπώματα των δυο αείμνηστων ράπερ, που δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά και είχαν στο… ενεργητικό τους πολλά πάρε δώσε με την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, πωλούνται 225.000 δολάρια.

Οι αστυνομικές καρτέλες με τα δακτυλικά αποτυπώματα των ράπερ Τούπακ και Notorious B.I.G. πωλούνται μαζί με άλλα αναμνηστικά της hip-hop από τη Moments In Time.

Η καρτέλα σύλληψης του αείμνηστου ράπερ Tupac Shakur με τα δακτυλικά αποτυπώματά του χρονολογείται από τη σύλληψή του για σεξουαλική επίθεση το 1995.

Η κάρτα του αείμνητου Notorious B.I.G είναι του ίδιου έτους, όταν συνελήφθη για ληστεία και επίθεση στην Πενσυλβάνια. Οι κατηγορίες εναντίον του εν λόγω ράπερ για ληστεία απορρίφθηκαν λίγο καιρό αργότερα.

Ο Τούπακ Σακούρ ωστόσο καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Αγιάνα Τζάκσον και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Οι κάρτες είναι υπογεγραμμένες και περιλαμβάνουν τα πραγματικά ονόματα των Tupac (Lesane Parish Crooks) και Biggie (Christopher Wallace) και η τιμή πώλησης έκαστης ανέρχεται σε 225.000 δολάρια.

Το όνομα του Tupac Shakur ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με τη σύλληψη και την επερχόμενη δίκη τον Ιούνιο του 2024 του φερόμενου δράστη της δολοφονίας του, Duane “Keefe D” Davis.

Η Moments in Time ειδικεύεται στις αγορές και πωλήσεις σπάνιων αυτόγραφων, αναμνηστικών, φωτογραφιών, έργων διάσημων προσοωπικοτήτων και ιστορικών αρχείων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις