Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τραγικό: Η Lindsay Lohan προσπάθησε να αρπάξει παιδιά μεταναστών! – video

Τραγικό: Η Lindsay Lohan προσπάθησε να αρπάξει παιδιά μεταναστών! – video

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την γνωστή – και μη εξαιρετέα – Lindsay Lohan έλαβε χώρα στην Μόσχα. Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός προσπάθησε με το ζόρι να πάρει μαζί της στο ξενοδοχείο μετανάστες που έμεναν με τα παιδιά τους, και όταν αυτοί αρνήθηκαν αποπειράθηκε να τα αρπάξει!!

Μάλιστα η Lindsay Lohan θέλοντας να δείξει το… πόσο καλή και φιλάνθρωπη είναι, κατέγραφε με το κινητό της τα πάντα από την αρχή, κάτι που όπως φαίνεται όμως της γύρισε μπούμερανγκ.

Στο βίντεο φαίνεται να προσεγγίζει τους μετανάστες που κάθονται σε ένα δρόμο στην Μόσχα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με τα δυο παιδιά του. Η ηθοποιός – επιχειρηματίας αρχίζει να τους μιλάει και να τους λέει πως “θέλω να πείτε στην Αμερική τι χρειάζεστε, και εγώ θα σας το δώσω”.

Μάλιστα φαίνεται ανάμεσα στα αγγλικά της να πετάει και κάποιες αραβικές λέξεις προκειμένου να τους καλοπιάσει. Η “γενναιοδωρία” της φάνηκε και από την διευκρίνιση πως δεν ήθελε να πάρει μαζί της τον άντρα, αλλά μόνο την γυναίκα και τα παιδιά.

Το ζευγάρι συνεχίζει να αρνείται να πάει μαζί με μια άγνωστη κάπου επειδή τους λέει πως “είναι καλός άνθρωπος”, κάτι που φαίνεται πως εξάντλησε την υπομονή της… καλόκαρδης Lindsey και άρχισε να τους φωνάζει.

“Είστε ντροπή της αραβικής κουλτούρας”, “δεν φεύγω μέχρι να σας πάρω μαζί μου” έλεγε. Οι μετανάστες σηκώθηκαν να φύγουν από το σημείο για να απαλλαχτούν από την ενοχλητική σταρ, με την Lohan να τους παίρνει από πίσω!

Προσπάθησε να αρπάξει τα παιδιά!

“Δεν θα σταματήσω, μπορώ να περπατάω για πάντα. Όλος ο κόσμος βλέπει τώρα τι συμβαίνει” έλεγε κατά την διάρκεια της live μεταδοσής που έκανε στα social media.

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν η Lohan άπλωσε το χέρι της για να αρπάξει το ένα από τα παιδιά!! Όπως είναι φυσικό η μητέρα του αντέδρασε, γυρίζοντας και δίνοντας μια μπουνιά στην Αμερικανίδα, η οποία μετά δήλωνε “τρομοκρατημένη” από το γεγονός.

Το βίντεο όπως είναι λογικό έγινε αμέσως viral, με την συντριπτική πλειοψηφία να τα “χώνει” στην Lindsay Lohan, ενώ υποστηρίζουν πως η σταρ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις