Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Τρύφωνας Σαμαράς: Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου, μου στοίχισε

Τρύφωνας Σαμαράς: Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου, μου στοίχισε

“Δεν ήταν έμπνευση για μένα αλλά μετά με τα χρόνια έμαθε” δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στην Οδό Ζαρίφη 2 το μεσημέρι της Τρίτης (09.01.2024) και μίλησε για το πως βίωσε την απώλεια της μητέρας του.

«Στην αρχή ήθελα να φύγω, έλεγα κάθε μέρα: “Θεέ μου, ας κάνω άλλη μία ημέρα υπομονή”. Δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσο πολύ, μετά το συνήθισα.

Ήταν υπερπαραγωγή αλλά από πίσω είχε πολύ… πηγάδι, για να σε διώξουνε», ανέφερε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη συμμετοχή του στο Celebrity του ΣΚΑΙ.

«Ο πατέρας μου έχει κλείσει τα 86, δεν του φαίνεται με τίποτα. Μου αρέσει οι γονείς μου να μπορέσουν να ζήσουν όσα δεν έχουν ζήσει πιο νέοι. Όταν πέθανε η μητέρα μου, τον πήγα ταξίδι στην Τυνησία με ένα λεωφορείο», εξομολογήθηκε για τον πατέρα του ο γνωστός κομμωτής.

«Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου, μου στοίχισε. Δεν ήταν έμπνευση για μένα αλλά μετά με τα χρόνια έμαθε.

Μετά τα 50 της είχαμε πολύ ιδανική σχέση, αν και δεν μου τα έλεγε όλα, τα έκρυβε», παραδέχθηκε αμέσως μετά ο Τρύφωνας Σαμαράς για την απώλεια της μητέρας του.

 

«Χάνω το χιούμορ μου με την ψευτιά και την προσβολή. Εγώ αν δεν κάνω τον άλλο να γελάσει, νιώθω ότι δεν πέρασα κι εγώ καλά, ότι δεν αξίζω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις