Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τζάνετ Τζάκσον: Ντοκιμαντέρ ερευνά το επεισόδιο με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο Superbowl

Τζάνετ Τζάκσον: Ντοκιμαντέρ ερευνά το επεισόδιο με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο Superbowl

Ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο με την εμφάνιση της Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) στο Super Bowl του 2004, μαζί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, θα κυκλοφορήσει το κανάλι FX σε συνεργασία με τη συνδρομητική υπηρεσία Hulu.

Στο Halftime Show του Super Bowl του 2004 συνέβη κάτι που συζητήθηκε πολύ και έφτασε να γίνει και ντοκιμαντέρ, όταν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ εξέθεσε στιγμιαία το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον σε εκατομμύρια θεατές, κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού. Ενώ η καριέρα της Τζάκσον πήρε αρνητική τροπή από τότε, η καριέρα του Τίμπερλεϊκ φάνηκε να εξελίσσεται πιο δυναμικά από ποτέ.

Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Malfunction: The Dressing Down of Janet Jackson» επιδιώκει να εξετάσει τόσο τα πολιτιστικά όσο και τα φυλετικά ρεύματα που συγκρούστηκαν στη σκηνή του Super Bowl και εξερευνά πώς και γιατί το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό επηρέασε μία από τις πιο σημαντικές μουσικούς στην ιστορία της ποπ.

Σύμφωνα με το Deadline, ότι το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει σπάνιες συνεντεύξεις και πλάνα όσων εργάζονταν στην αίθουσα ελέγχου τη βραδιά της εκδήλωσης του Houston Super Bowl.

Στελέχη της National Football League (NFL), διοργανώτριας αρχής του ομώνυμου πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ αλλά και του MTV συζητούν για τις συνέπειες του επεισοδίου και τον τρόπο με τον οποίο διαμόρφωσε την ποπ κουλτούρα προς τα εμπρός. Επιπλέον, μέλη της οικογένειας Τζάκσον, ηγέτες του κλάδου και πολιτιστικοί κριτικοί θα δώσουν τις δικές τους πληροφορίες για την υπόθεση.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις