Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τζάστιν Μπίμπερ: Με κορονοϊό ο γνωστός τραγουδιστής

Τζάστιν Μπίμπερ: Με κορονοϊό ο γνωστός τραγουδιστής

Θετικός στον κορονοϊό είναι και ο γνωστός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ. Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του 27χρονου Αμερικανού καλλιτέχνη, σημειώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ το βράδυ της Κυριακής (20.02.2022), όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, θα πραγματοποιούσε συναυλία στο T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας αλλά φυσικά ακυρώθηκε. Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή (18.02.2022) στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια πραγματοποιήθηκε η έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας του, η οποία λόγω της πανδημίας είχε ακυρωθεί το 2021.

Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες συναυλίες

Η επόμενη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (22.02.2022), στο Γκλέντεϊλ της Καλιφόρνια και ακολουθεί ακόμη μία την ερχόμενη Πέμπτη (24.02.2022) στο Λος Άντζελες. Ο εκπρόσωπός του 27χρονου Αμερικανού τραγουδιστή δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε απάντησε στο αν θα ακυρωθούν τα lives.

Δεν είναι λοιπόν σαφές εάν ο Τζάστιν Μπίμπερ θα χρειαστεί να επαναπρογραμματίσει επιπλέον ημερομηνίες λόγω της διάγνωσής του με κορονοϊό. Μέχρι στιγμής πάντως ούτε ο ίδιος, ούτε η ομάδα, του έχουν σχολιάσει δημόσια τη θετική διάγνωση.

Με πληροφορίες από το pagesix.com

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις