Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν «επιστρέφουν» στη Freaky Friday

Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν «επιστρέφουν» στη Freaky Friday

Η Τζέιμι Λι Κέρτις δεν είχε κρύψει ότι ήθελε να «συναντήσει» ξανά την κινηματογραφική της κόρη Λίντσεϊ Λόχαν. Και η επιθυμία της φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Πριν από 20 χρόνια, η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Λίντσεϊ Λόχαν είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Freaky Friday. Και τώρα, συζητούν το ενδεχόμενο να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για το σίκουελ της ταινίας!

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαίρη Ρότζερς το 1972, το Freaky Friday έχει μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη 3 φορές. Οι δυο πρώτες ήταν το 1976 με πρωταγωνίστριες την Μπάρμπαρα Χάρις και την Τζόντι Φόστερ και το 1995 με τις Σέλλι Λονγκ και Γκάμπι Χόφμαν.

Jamie Lee Curtis και Lindsay Lohan γνώρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία, σημειώνοντας πάνω από $160 εκατ. στο box office με προϋπολογισμό μόλις $26 εκατ.

Όπως αναφέρει το Variety στην νέα ταινία της Disney, οι δύο πρωταγωνίστριες θα ενσαρκώνουν τους γνωστούς ρόλους της μητέρας και κόρης Anna και Tess Coleman σε σενάριο που υπογράφει η Ελίζε Χολάντερ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

 

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο, όταν η Κέρτις δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τη Λόχαν από τα γυρίσματα της ταινίας του 2003 στο Instagram ενώ λίγες ημέρες μετά η ηθοποιός στην εκδήλωση των βραβείων Producers Guild είπε σε συνέντευξή της στο Variety: «Χωρίς να λέω ότι συμβαίνει κάτι επίσημα, σας κοιτάζω αυτή τη στιγμή και λέω: “Φυσικά και θα συμβεί. Θα συμβεί!”».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις