Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τζέιν Φόντα: Ο καρκίνος είναι σε ύφεση – Μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία

Τζέιν Φόντα: Ο καρκίνος είναι σε ύφεση – Μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία

Εμφανώς βελτιωμένη είναι πλέον η υγεία της αγαπημένης ηθοποιού Τζέιν Φόντα, η οποία πάσχει από λέμφωμα Non Hodgkin, μια μορφή καρκίνου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Aμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Φόντα πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι έχει «διαγνωστεί με λέμφωμα Non-Hodgkin». Ωστόσο, είχε καθησυχάσει τους θαυμαστές της λέγοντας ότι είναι αισιόδοξη γιατί αυτό το είδος καρκίνου είναι ιάσιμο σε μεγάλο ποσοστό.

Τώρα η δημοφιλής ηθοποιός με μια φωτογραφία της από διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι η ασθένεια της είναι σε ύφεση!

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram: «Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Η Φόντα, η οποία γίνεται 85 ετών στις 21 Δεκεμβρίου ανέφερε ότι ενώ οι πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί ενώ οι τέσσερις πρώτες χημειοθεραπείες ήταν μάλλον εύκολες για μένα, μόνο λίγες μέρες κούρασης, η τελευταία χημειοθεραπεία ήταν “σκληρή” και διήρκεσε 2 εβδομάδες. Ήταν δύσκολο να καταφέρω πολλά πράγματα», μοιράστηκε η ηθοποιός.

Αλλά όλα αυτά «έφυγαν» μόλις πήγε στην «πρώτη συγκέντρωση της Fire Drill Fridays στην Ουάσιγκτον» στις διαδηλώσεις που ηγείται κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με το People, για την κλιματική αλλαγή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις