Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Τζένη Διαγούπη: Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι μια χαρά, έχουμε επαφή

Τζένη Διαγούπη: Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι μια χαρά, έχουμε επαφή

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει με τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου αλλά και για τον Πάνο Μιχαλόπουλο μίλησε σήμερα (13.02.2024) η Τζένη Διαγούπη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Τζένη Διαγούπη είχαν συνεργαστεί σε έναν από τους κύκλους της σειράς «Η ώρα η καλή».

«Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, έχουμε επαφή. Είναι καλά, είναι μια χαρά. Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι. Κάνει μία πολύ ωραία ζωή και είναι μια χαρά ο άνθρωπος», απάντησε η Τζένη Διαγούπη όταν ρωτήθηκε για τον γνωστό ηθοποιό.

Αναφερόμενη στη νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλλας Δελαφράγκα», που θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο στον Alpha, η Τζένη Διαγούπη είπε: «Είμαι η Ηγουμένη Κατσάμπα. Είμαι ένας χαρακτήρας περίεργος που μπλέκεται σε πολλά πράγματα.

Το ράσο μου δεν είναι και τόσο… μαύρο, γιατί εμείς ζούμε σε μία διαφορετικότητα σε αυτό το μοναστήρι… οπότε υποστηρίζουμε και την ομορφιά. Έχουμε ψαλμωδία, νηστεία, προσευχή, προσήλωση και την ευλογία μου».

Σε ό,τι αφορά στην ενασχόλησή της με το ΣΕΗ και τις καταγγελίες για έκνομες συμπεριφορές, η Τζένη Διαγούπη ήταν καυστική.

«Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες στο ΣΕΗ αλλά για να βγει μία υπόθεση στη δημοσιότητα πρέπει να τη στηρίξουν οι καταγγελλόμενοι.

  

Για να μην τις είδατε, σημαίνει ότι κάποιοι δεν τις υποστήριξαν. Εγώ δεν σκοπεύω να ξαναβάλω υποψηφιότητα στις εκλογές του Σωματείου. Ήταν δύσκολα αυτά τα 4 χρόνια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις