Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Επανασύνδεση στο Παρίσι ο λόγος που απουσίαζαν από τα Όσκαρ;

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Επανασύνδεση στο Παρίσι ο λόγος που απουσίαζαν από τα Όσκαρ;
ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Φούντωσαν» για ακόμη μια φορά οι φήμες για επανασύνδεση του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον, καθώς και οι δυο απουσίαζαν από την 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Και ενώ τα βλέμματα όλων στράφηκαν στο ατυχές περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Γουίλ Σμιθ και τον Κρις Ροκ, αρκετοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν πως οι δύο πρώην σύζυγοι, Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον έλειπαν από την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Πολλά ήταν τα μέσα ενημέρωσης που υποστήριξαν πως το πρώην ζευγάρι έλειπε, καθώς οι δυο τους βρίσκονται μαζί στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το InΤouch οι δύο σταρ απουσίαζαν γιατί βρίσκονται στο Παρίσι, εδώ και λίγες μέρες. Εξάλλου, η Τζένιφερ Άνιστον είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο Παρίσι γιατί συμμετέχει στα γυρίσματα του sequel «Murder Mystery».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο σταρ εθεάθησαν μαζί, ενώ πολλά δημοσιεύματα σημειώνουν πως το ζευγάρι έχει βρει καταφύγιο στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons Hotel, George V.

Το περιοδικό InStyle σημειώνει πως πηγή από το ξενοδοχείο αναφέρει ότι: «Έχουν κρυφτεί εδώ και καιρό στο ρετιρέ του ξενοδοχείου και βγαίνουν μόνο για να δειπνήσουν ή να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα τέχνης. Τις περισσότερες φορές είναι πολύ διακριτικοί». Σημείωσε, δε, πως έχουν κάνει «πολύμηνη» κράτηση. 

Στο InTouch μίλησε και πηγή από το περιβάλλον τους που αναφέρει πως: «Δεν πρόκειται για σύμπτωση. Το ζευγάρι ζει ξανά τον έρωτά του, θα μείνουν μήνες σε αυτή τη σουίτα». Συνέχισε λέγοντας πως θέλουν δουν αν είναι σίγουροι για επανασύνδεση και να βεβαιωθούν για το επόμενο βήμα: «Προσπαθούν για την αγάπη τους εδώ και καιρό και θα δουν τι θα συμβεί μελλοντικά. Μέχρι στιγμής, τα πάνε πολύ καλά. Είναι μεγαλύτεροι κι ωριμότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν πως αυτό είναι το σωστό, να είναι μαζί».

Η αλήθεια είναι πως οι επανασυνδέσεις είναι της μόδας στο Χόλιγουντ, μετά και την επανασύνδεση των Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις