Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει τόπλες και κοιτάζει λάγνα το φακό – Άφαντος ο Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει τόπλες και κοιτάζει λάγνα το φακό – Άφαντος ο Μπεν Άφλεκ
Φωτογραφία: Reuters

Η Τζένιφερ Λόπεζ έβγαλε τα κάλλη της πριν λίγες ώρες (22.05.2024) στο Instagram, εν μέσω φημών για σύννεφα που έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται πάνω από τον γάμο της με τον, Μπεν Άφλεκ.

Η 54χρονη Jennifer Lopez ανέβασε ένα slideshow με σέξι φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει τόπλες κάτω από μια διάφανη λευκή ρόμπα με βολάν, ίσως θέλοντας να υπενθυμίσει στον Μπεν Άφλεκ τη γοητεία της.

Οι hot εικόνες, τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πόλη του Μεξικού, όπου προωθεί τη νέα της ταινία, Atlas.

Για τις ανάγκες της προώθησης, η Lopez ποζάρει αγέρωχα πάνω σε έναν εντυπωσιακό λευκό καναπέ, έχοντας τα γυμνασμένα της πόδια της σταυρωμένα, καθώς κοιτάζει σαγηνευτικά την κάμερα με το στήθος της εκτεθειμένο.

Η ηθοποιός του Hustlers φορούσε ένα ζευγάρι ψηλά, μπεζ τακούνια με πλατφόρμες.

Παρά το γεγονός ότι έδειχνε να έχει βγει μόλις από το ντους με την πολυτελή ρόμπα της, η Lopez φορούσε σκουλαρίκια με διαμάντια και καφέ σκιά ματιών.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, με σέξι μπούκλες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Την προηγούμενη ημέρα, η λατίνα ντίβα είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λος Άντζελες, χωρίς την παρουσία του συζύγου της – αναζωπυρώνοντας περαιτέρω τις φήμες χωρισμού τους.

Αν και αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Άφλεκ απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις