Κυριακή, 16 Ιουν.
29oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Τέλος οι ερωτήσεις για τον Μπεν Άφλεκ σε συνεντεύξεις, δεν επιτρέπονται

Τζένιφερ Λόπεζ: Τέλος οι ερωτήσεις για τον Μπεν Άφλεκ σε συνεντεύξεις, δεν επιτρέπονται

Μία μέρα μετά την ερώτηση δημοσιογράφου για τον Μπεν Άφλεκ και τις φήμες περί χωρισμού σε συνέντευξη Τύπου για την ταινία της «Atlas», η Τζένιφερ Λόπεζ απαγορεύει όλες τις ερωτήσεις για τον Μπεν Άφλεκ σε συνεντεύξεις. 

Την πείραξε για τα καλά η ερώτηση δημοσιογράφου για το αν χωρίζει με τον Μπεν Άφλεκ και τώρα η Τζένιφερ Λόπεζ παίρνει δραστικά μέτρα.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια απαγορεύει εφεξής όλες τις ερωτήσεις που αφορούν τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ και τον γάμο τους σε όλες συνεντεύξεις και προωθητικές ενέργειες που θα κάνει για την ταινία της, «Atlas».

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ βρίσκεται στο επίκεντρο φημών περί χωρισμού που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα είναι το δεύτερο διαζύγιοα για το ζευγάρι.

Λιγότερο από δύο χρόνια μετά το γάμο του ζευγαριού, πηγή κοντά στο ζευγάρι υποστήριξε πρόσφατα ότι η σχέση του ζευγαριού «δεν είναι στην καλύτερή του φάση αυτή τη στιγμή» ενώ άλλη πηγή εστίασε στους διαφορετικούς χαρακτήρες τους.

«Της αρέσει να ανοίγει την καρδιά της στους θαυμαστές της και στον κόσμο. Εκείνος είναι πιο εσωστρεφής και κλειστός. Αυτό είναι δύσκολο από μέρα σε μέρα».

«Δεν θα επιτρέπονται ερωτήσεις για τον Μπεν Άφλεκ»

Και τώρα η 54χρονη JLo και το Netflix – όπου παίζεται η ταινία – προειδοποίησαν τους δημοσιογράφους ότι οι ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affelck δεν επιτρέπονται.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι το Netflix ειδοποίησε όλα τα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τις πρεμιέρες στο Χόλιγουντ και το Μεξικού για το Atlas ότι «δεν θα επιτρέπονται ερωτήσεις για τον Ben Affleck αλλά και κάθε είδους προσωπικές ερωτήσεις».

Επίσης, η ηθοποιός και λατίνα σταρ θα δίνει πλέον μόνο ομαδικές συνεντεύξεις με τους συμπρωταγωνιστές της, χωρίς να επιτρέπονται ατομικές συνεντεύξεις.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία μέρα με την απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ σε δημοσιογράφο που την ρώτησε για το γάμο της κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μεξικό με την Λόπεζ να απαντά αυστηρά: «Εσύ ξέρεις καλύτερα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca)

«Είναι αλήθεια το διαζύγιό σας με τον Μπεν Άφλεκ; Ισχύουν αυτές οι φήμες;» ρώτησε ο δημοσιογράφος σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Ποια είναι η αλήθεια; Για τον ισπανικό Τύπο, ποια είναι η αλήθεια;».

«Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά» είπε απευθείας στον δημοσιογράφο με την κάμερα να εστιάζει στη βέρα της.

Πληροφορίες από Mirror

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις