Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζο Τόγκου στο TLIFE: “Έχω καεί δυο φορές, δεν θέλω να κάνω και τρίτο γάμο!”

Η “Real Housewive” μιλά στο TLIFE για τη ζωή και το διαζύγιό της και αποκαλύπτει τα μυστικά της…

Η Τζο Τόγκου είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του νέου ριάλιτι του Ant1 “Real Housewives” και μιλά στο TLIFE για τη ζωή της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της, τη σχέση της με τον γιο της και τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

 

Η Τζο είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει ξεκινλήσει μια δικής της εταιρεία μαζί με την Χριστίνα Παππά. Η ίδια επέλεξε να συμμετέχει στο ριάλιτι για την εμπειρία και για να δείξει στις υπόλοιπες γυναίκες πως όταν κάποιος έχει θέληση μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα στη ζωή του.

 

Μιλώντας για τη συμμετοχή της και το αν φοβάται πως μέσα από το ριάλιτι θα υπερεκθέσει τον ευατό της, η ίδια απάντησε το εξής: “Δεν επιλέξαμε να μην μας ακολουθεί η κάμερα σε κάθε στιγμή της ζωής μας, ούτε να μην δείξουμε κάποια πράγματα. Αλλά μόνο αυτά που δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Αν είσαι στο σπίτι σου και πρέπει να στείλεις εκατό mail, δεν αφορά κανέναν αυτό. Η κάμερα μας ακολουθούσε σχεδόν όλη τη μέρα και κατέγραφε τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα στοιχεία της καθημερινότητάς μας. Δεν θεωρώ πως έχω να κρύψω κάτι από τη ζωή μου και γι΄ αυτό δεν θεωρώ ότι θα υπερεκθέσω τον εαυτό μου”..

   

Τι θα έλεγε όμως, σε ένα τρίτο γάμο;

 

Έχω καεί δυο φορές και έχω πάρει δυο διαζύγια, γι’ αυτό δεν σκέφτομαι να κάνω τρίτο γάμο. Δεν θα έλεγα “όχι”, όμως σ’ έναν σύντροφο ζωής. Σ’ ένα δεύτερο παιδί, όμως θα έλεγα “όχι”, γιατί ο γιος μου είναι ήδη μεγάλος. Έτσι κι αλλιώς είμαι αφοσιωμένη σ’ αυτόν και την δουλειά μου και δεν θα ήθελα ένα μωρό να τρέχω όλη την ώρα. Δεν θα ήθελα να ξανακάνω οικογένεια για τρίτη φορά. Είμαι ολοκληρωμένη σαν γυναίκα, επειδή είμαι και μητέρα. Σε ένα νέο σύντροφο, μιας και είμαι μόνη θα ήμουν ανοιχτή”, ανέφερε.

 

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε