Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τζολί – Πιτ: Ζήτησε διαζύγιο η Αντζελίνα – Του παίρνει τα παιδιά!

Τζολί – Πιτ: Ζήτησε διαζύγιο η Αντζελίνα – Του παίρνει τα παιδιά!

Οι φήμες που κυκλοφρούσαν εδώ και καιρό για προβλήματα στον γάμο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έρχονται τελικά να επιβεβαιωθούν για το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

H Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Μπραντ Πιτ και ζητά την επιμέλεια των 6 παιδιών τους, καλώντας τον δικαστή να επιτρέπει στον ηθοποιό να τα επισκέπτεται. Η διάσημη ηθοποιός κάνει λόγο για αγεφύρωτες διαφορές στον γάμο τους.

Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την Αντζελίνα Τζολί, που ήταν παντρεμένη με τους ηθοποιούς Johny Lee Miller και Billy Bob Thornton, και το δεύτερο για τον Brad Pitt μετά τον γάμο του με την Jennifer Aniston. Το λαμπερό ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2004 και παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014, με την Αντζελίνα να μη ζητά διατροφή στο διαζύγιο. Στα χαρτιά ως ημερομηνία χωρισμού αναφέρεται η 15η Σεπτεμβρίου 2016.

Εδώ και καιρό το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί πουθενά μαζί. Τελευταία φορά που είχαν φωτογραφηθεί μαζί ήταν τον περασμένο Νοέμβριο σε μια εκδήλωση ενώ προωθούσαν την ταινία τους “By the Sea”. Ο χωρισμός τους έρχεται λιγότερο από ένα χρόνο μετά την ταινία που αφηγείται την ιστορία ενός δυστυχισμένου παντρεμένου ζευγαριού. Η Αντζελίνα Τζολί, που σκηνοθέτησε την ταινία και πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ, είχε παραδεχτεί πως ήταν δύσκολα τα γυρίσματα κάποιες φορές.

“Ήταν ένας τρόπος να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας. Ξέραμε ότι αν τα καταφέρναμε μετά από αυτό, θα βγαίναμε πιο δυνατοί και ευτυχισμένοι. Και τα καταφέραμε”, είχε δηλώσει μιλώντας για την ταινία η Αντζελίνα Τζολί. “Πάντα μας άρεσε να βάζουμε προκλήσεις στους εαυτούς μας αν και ίσως είναι λίγο επικίνδυνο για εμάς ως ζευγάρι. Δεν νομίζω ότι θέλουμε να το ξαναπεράσουμε”.

O δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ότι η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η Αντζελίνα είναι “πάρα πολύ εκνευρισμένη” από τις μεθόδους ανατροφής των παιδιών τους που υιοθετούσε ο Πιτ.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε