Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η πρώην αγαπημένη του ηθοποιού Κέιτ Μος τον στήριξε στο δικαστήριο

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η πρώην αγαπημένη του ηθοποιού Κέιτ Μος τον στήριξε στο δικαστήριο
ΦΩΤΟ REUTERS

Το super model Κέιτ Μος που στο παρελθόν είχε σχέση με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ, κλήθηκε να καταθέσει στην πολύκροτη δίκη με την πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Πριν μερικές ημέρες, η Χερντ είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του πρώην συζύγου της με την Κέιτ Μος προκειμένου να τον κατηγορήσει ότι είχε υπάρξει ξανά βίαιος.

Τότε η υπερασπιστική γραμμή του Ντεπ «άρπαξε» την ευκαιρία και κάλεσε το διάσημο μοντέλο. 

Όντως, η Κέιτ Μος εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι της στο δικαστήριο και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ!

REUTERS

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα. Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

Η υπεράσπιση αρνήθηκε να εξετάσει περαιτέρω την Κέιτ Μος και έτσι, το μοντέλο κατάφερε να μιλήσει στο δικαστήριο μόνο για λίγα λεπτά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις