Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε με μπουκάλι

Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε με μπουκάλι

Μοιάζει με μια υπόθεση που δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ συναντήθηκαν ξανά στο δικαστήριο, καθώς ο διάσημος ηθοποιός έχει κάνει αγωγή στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας της 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diaries» το 2011 και παντρεύτηκαν το 2015. Το διάσημο ζευγάρι χώρισε όμως τον Μάιο του 2016 με την Χερντ να ζητά περιοριστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορώντας τον σύζυγό της για κακοποίηση. Έκτοτε, σέρνουν ο ένας τον άλλο στα δικαστήρια…

Στην δίκη που έγινε την Τρίτη – επτά χρόνια μετά τη βραδιά που η Άμπερ Χερντ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όπως η ίδια καταγγέλλει- στα χέρια του τότε συζύγου της – η δικηγόρος της ηθοποιού περιέγραψε τα όσα ισχυρίζεται πως έγιναν στην έπαυλη του Τζόνι Ντεπ. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, ο τότε σύζυγός της την κράτησε σε καθεστώς ομηρίας για τρεις ημέρες.

«Την στρίμωξε στο μπαρ. Της πέταξε μπουκάλια και μπουκάλια. Την έσυρε στο πάτωμα πάνω στα σπασμένα μπουκάλια. Τη γρονθοκόπησε. Την κλώτσησε. Της είπε ότι θα τη σκοτώσει και ότι τη μισεί. Την χτύπησε, την ξαναχτύπησε και μετά την έλουσε με ένα μπουκάλι αλκοόλ και τη χτύπησε με αυτό», είπε η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ.

Στο άκουσμα των παραπάνω, ο Τζόνι Ντεπ κούνησε το κεφάλι του σαν να ήθελε να πει «όχι» και ο εκπρόσωπος του αρνήθηκε σθεναρά τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ. ««Αυτοί οι φανταστικοί ισχυρισμοί δεν έγιναν ποτέ κατά την έναρξη της δικαστικής διαμάχης το 2016. Οι περιγραφές αυτές εμφανίστηκαν χρόνια αργότερα, όταν η ίδια μηνύθηκε για δυσφήμιση μετά τις κατηγορίες ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής βίας από τον Τζόνι Ντεπ» ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού. 

Οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιού περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς η «βαθιά προβληματική» Άμπερ Χερντ προσέγγισε ερωτικά τον ηθοποιό στο ξεκίνημα της γνωριμίας τους, δείχνοντάς του έντονα το ενδιαφέρον της και κολακεύοντάς τον. «Εκείνη τον κυνήγησε, τον φλέρταρε. Έκανε πολλά πράγματα για να τον κερδίσει παριστάνοντας την ερωτοχτυπημένη και το κόλπο της πέτυχε: την ερωτεύτηκε παράφορα», είπαν χαρακτηριστικά. Σημείωσαν δε ότι καθώς προχωρούσε η σχέση τους, τα πράγματα άλλαξαν και άρχισε να τον υποτιμά και τον προσβάλλει καθημερινά. «Κατέφευγε στη σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, τον αποκαλούσε δειλό, του έλεγε ότι δεν ήταν άνδρας επειδή δεν καθόταν να τσακωθεί μαζί της», ανέφεραν. 

Η νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ παρουσίασε ακριβώς την αντίθετη εικόνα της σχέσης τους. Η δικηγόρος Ελέιν Τσάρλσον είπε στο δικαστήριο ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι γεμάτος με οργή και τον παρομοίασε με δαίμονα, του οποίου τα βίαια ένστικτα τροφοδοτούνταν από το αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της πρώην συζύγου έχουν καταστρέψει την καριέρα του, με τους δικηγόρους της Άμπερ Χερτ να ισχυρίζονται ότι η καριέρα του διάσημου ηθοποιού βρισκόταν ήδη σε ύφεση, κυρίως λόγω της φερόμενης κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις