Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς για το φιλί στην ταινία «Ticket to Paradise»

Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς για το φιλί στην ταινία «Ticket to Paradise»
YouTube

Η «χημεία» του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Τζούλια Ρόμπερτς αποδεικνύεται περίτρανα στην ταινία «Ticket to Paradise» σε σενάριο Όλ Πάρκερ. «Έχουμε ένα είδος φιλίας που ο κόσμος γνωρίζει, ενώ στο έργο υποδυόμαστε το διαζευγμένο ζευγάρι», είπε για τον διαχρονικό γόη του Χόλιγουντ η πάντα εντυπωσιακή παρτενέρ του.

Σε μία απολαυστική συνέντευξη στους New York Times, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψαν πολλά μυστικά από τα γυρίσματα της τελευταίας τους ταινίας «Ticket to Paradise» σε σενάριο Όλ Πάρκερ.

«Η ταινία γράφτηκε ξεκάθαρα για την Τζούλια και εμένα», είπε ο Κλούνεϊ. «Τα ονόματα των χαρακτήρων ήταν αρχικά Τζώρτζια και Τζούλιαν. Δεν είχα συμμετάσχει σε ρομαντική κωμωδία από την κυκλοφορία της ταινίας “One Fine Day”, δεν έχω επιτύχει τόσο όσο η Τζούλια σε αυτό τον τομέα – αλλά διάβασα το σενάριο και σκέφτηκα: «Αν η Τζούλια θα το κάνει, νομίζω πως αυτό θα είναι διασκεδαστικό”».

Όσο για το μοναδικό φιλί της ταινίας ο Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι «χρειάστηκαν 80 λήψεις. Έπρεπε να το κάνουμε σωστά». «Εβδομήντα εννέα λήψεις με εμάς να γελάμε και μετά η μία λήψη με εμάς να φιλιόμαστε», πρόσθεσε η Ρόμπερτς. «Είχε νόημα να κάνω την ταινία μόνο με τον Τζορτζ, με βάση τη χημεία μας. Έχουμε ένα είδος φιλίας που ο κόσμος γνωρίζει ενώ στην ταινία υποδυόμαστε το διαζευγμένο ζευγάρι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις