Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζορτζ Κλούνεϊ – Τζούλια Ρόμπερτς: Γιατί η σχέση τους έμεινε φιλική

Τζορτζ Κλούνεϊ – Τζούλια Ρόμπερτς: Γιατί η σχέση τους έμεινε φιλική

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Ticket to Paradise». Στην εκπομπή «Access Hollywood» οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη συνεργασία τους, για τη φιλία τους που μετράει χρόνια καθώς και για το λόγο που δε βγήκαν ποτέ ραντεβού.

Σύμφωνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ «η Τζούλια ήταν πάντα σε μια σχέση, ή ήμουν εγώ. Γίναμε φίλοι αμέσως. Οπότε δεν υπήρξε τίποτα, ήταν μόνο διασκεδαστικό για εμάς. Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη». Με τη σειρά της, η Τζούλια Ρόμπερτς παραδέχτηκε ότι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ έχουν «απίθανη χημεία» ακόμη και εκτός οθόνης. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People κατά την διάρκεια της εκπομπής η οικοδέσποινα Κιτ Χούβερ (Kit Hoover), τους «βομβάρδισε» με γρήγορες ερωτήσεις ειδικά για τη φιλική σχέση που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κλούνεϊ είπε ότι στην πρώτη γνωριμία η Τζούλια «με έκανε να γελάω» ενώ το σχόλιο της ηθοποιού ήταν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν «ευγενικός». Στη συνέχεια οι σταρ ρωτήθηκαν για το τι θαυμάζουν περισσότερο ο ένας στον άλλον. Ο Κλούνεϊ εξήρε την καλοσύνη της συμπρωταγωνίστριάς του και η Ρόμπερτς είπε ότι σέβεται το σθένος του.

Στην τελευταία τους ταινία υποδύονται ένα διαζευγμένο ζευγάρι που κάνει «ανακωχή» προκειμένου να εμποδίσει την κόρη τους να παντρευτεί έναν καλλιεργητή φυκιών που γνώρισε στις διακοπές της στο Μπαλί αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Ticket to Paradise»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις