Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Τέρμα τα ρούχα με ντεκολτέ για να μην «προκαλεί» στη Σαουδική Αραβία

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Τέρμα τα ρούχα με ντεκολτέ για να μην «προκαλεί» στη Σαουδική Αραβία

Μετά το «χρυσό» συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Ριάντ μαζί με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Ωστόσο, η σύντροφός του θα χρειαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές στο ντύσιμό της στη νέα της ζωή.

Στο συντηρητικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται δημόσια και να συμμορφώνεται με τον νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας.

Αυτό σημαίνει πως πλέον θα αφήσει πίσω τα ρούχα ντεκολτέ, τα στενά και κοντά ρούχα και ό,τι αφήνει μεγάλα κομμάτια δέρματος ακάλυπτα.

Τα ρούχα όμως δεν θα είναι μάλλον το μοναδικό πρόβλημα για το ζευγάρι αλλά και ο γάμος. Οι αυστηροί θρησκευτικοί νόμοι της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν εμπόδιο στη σχέση τους, αφού ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο δεν είναι παντρεμένοι.

Σύμφωνα όμως με την ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία επικαλείται τις δηλώσεις δύο δικηγόρων από τη Σαουδική Αραβία για το συγκεκριμένο ζευγάρι, οι Αρχές πρόκειται να παραβλέψουν το νόμο και να μην υπάρξουν ποινές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις