Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τζούλια Ρόμπερτς: Ο αδερφός της λατρεύει την ελληνική κουζίνα, όσο και την γυναίκα του

Τζούλια Ρόμπερτς: Ο αδερφός της λατρεύει την ελληνική κουζίνα, όσο και την γυναίκα του
Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αρχείου)

Ο αδερφός της διάσημης Τζούλια Ρόμπερτς, Έρικ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», καθώς βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «GreekJob». Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ μοιράστηκε και τις μόνες λέξεις που θυμόταν στη γλώσσα μας. 

«Είχα έναν φίλο που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αμερική και μου έμαθε ελληνικά. Το μόνο που θυμάμαι είναι το “είμαι φίλος μου”. Τα μόνα που ξέρω για την Ελλάδα είναι από τον φίλο μου τον Γιώργο. Έχω μια απίστευτη θέα από το μπαλκόνι μου που βλέπει το Αιγαίο πέλαγος. Σκέτος παράδεισος. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα όσο λατρεύω και τη γυναίκα μου. Είναι εκπληκτική» είπε ο αδερφός της διάσημης Τζούλια Ρόμπερτς, Έρικ.

Όσον αφορά στα γυρίσματα της ταινίας «GreekJob» είπε ότι «μέχρι τώρα έχω γυρίσει μια σκηνή στην Ακρόπολη. Ο Άνθιμος (σ.σ. Ανανιάδης ο οποίος είναι παραγωγός της ταινίας) είναι πολύ καλό παιδί και το ρίξαμε έξω χθες το βράδυ».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Για την αδελφή του, Τζούλια Ρόμπερτς, ο ηθοποιός εξέφρασε τη μεγάλη του αγάπη λέγοντας ότι «εγώ την βοήθησα να πάρει τον πρώτο της ρόλο και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά τα κατόρθωσε η ίδια». «Όλοι νομίζουν ότι με πειράζει να με ρωτάνε για την αδερφή μου. Γιατί; Εγώ την έβαλα στον κινηματογράφο, Λατρεύω την αδερφή μου, είμαι περήφανος για εκείνη. Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Τζούλια Ρόμπερτς. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα», είπε. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Γα την τραγωδία με τον Άλεκ Μπάλντουιν

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πρόσφατη τραγωδία που σημειώθηκε στο Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε την 42χρονη συνάδελφό του Χαλίνα Χάτσινς.

«Είναι πολύ επικίνδυνο θέμα για συζήτηση γιατί δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα. Θα σου πω όμως τι ξέρουμε. Βρέθηκε αληθινή σφαίρα σε όπλο σε κινηματογραφικό πλατό. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Αλλιώς δεν θα βρισκόταν εκεί. Αυτό είναι το γεγονός. Ο Άλεκ σκότωσε κατά λάθος κάποιον επειδή κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής. Δεν ξέρουμε ποιος το έκανε, πως έγινε, γιατί έγινε, πότε έγινε. Ξέρουμε μόνο ότι έγινε και μόνο αυτό έχω να πω. Ο Άλεκ είναι πολύ καλός μου φίλος, τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει σε πολλές ταινίες, είναι σπουδαίος άνθρωπος. Έχει την άσχημη φήμη ότι είναι ευέξαπτος, αλλά είναι θαυμάσιος τύπος. Τον αγαπώ πολύ και αυτόν και την οικογένειά του», σημείωσε ο Έρικ Ρόμπερτς.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις