Lifestyle

Βαλάντης: Πέθανε ο πατέρας του τραγουδιστή – Η ανάρτηση του αδερφού του Παναγιώτη Αυγενικού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πατέρας του τραγουδιστή Βαλάντη, όπως έκανε γνωστό με μια ανάρτηση στο Instagram ο αδερφός του.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός του Βαλάντη, Παναγιώτης Αυγενικός ο οποίος διαγωνίστηκε φέτος στο Masterchef, έκανε μια ανάρτηση λέγοντας πως ο πατέρας τους πέθανε: 

«Χθες έφυγε για την αιώνια πόλη ο πατέρας μου, ο μαγειρικός μου μέντορας, το πρότυπο του καλού ανθρώπου χωρίς καμία κακία μέσα του. Ευτυχώς από χθες εκεί ψηλά θα τρώνε τα πιο νόστιμα φαγητά που έχουν φάει. Καλό ταξίδι MasterChef μου».

avgenikos

Στη συνέχεια έκανε ακόμα μια ανάρτηση για την κηδεία του πατέρα του:

avgenikos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά τώρα βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική και φωτεινή φάση»
Η ηθοποιός μιλά για τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, την αλλαγή στην κοσμοθεωρία της και ξεκαθαρίζει ότι η σημερινή της ευτυχία «δεν εκπορεύεται από αλλού»
Κατερίνα Παπουτσάκη