Σάββατο, 2 Μαρ.
12oC Αθήνα

Βαλέρια Κουρούπη: Ψηλός και μελαχρινός ο νέος έρωτας της ηθοποιού

Βαλέρια Κουρούπη: Ψηλός και μελαχρινός ο νέος έρωτας της ηθοποιού
NDP

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι ερωτευμένη και περνά μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και το όνομα του εκλεκτού της καρδιάς της ηθοποιού; Μάριος Δερβιτσιώτης.

Η Βαλέρια Κουρούπη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μάριου Δερβιτσιώτη, ο οποίος είναι κι αυτός ηθοποιός. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη σειρά «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο το 2019.

Λίγους μήνες αργότερα η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης ήρθαν ξανά κοντά όταν συνεργάστηκαν για τη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Οι χαρακτήρες που ενσάρκωσαν στη σειρά κατέληγαν σε ένα παράφορο έρωτα, κάτι που δεν άργησε να συμβεί και στην πραγματική τους ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, οι ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Οι δυο τους μπορεί να έχουν αρκετά χρόνια διαφορά ηλικίας, ωστόσο έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή και η μεταξύ τους χημεία είναι έντονη.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο έκαναν και το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό και ο προορισμός που επέλεξαν ήταν η Ιταλία.

Η Βαλέρια Κουρούπη πρόσφατα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου είχε αναφερθεί στον σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομά του.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 09:09

 

«Έχω μία σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το τρία χρόνια είναι, δεν πειράζει, είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα και σε όλους τους τύπους σχέσεων. Όταν το είπα στο παιδί μου, ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα», είχε πει στη συνέντευξή της η Βαλέρια Κουρούπη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις