Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: Άφησα τον πρωταθλητισμό για να τον στηρίξω

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: Άφησα τον πρωταθλητισμό για να τον στηρίξω

«Είναι δύσκολο που κι εγώ και ο Λευτέρης είμαστε πρωταθλητές στο ίδιο άθλημα γιατί υπάρχει μια άτυπη σύγκριση» είπε η Βασιλική Μιλλούση για τον σύζυγο της Λευτέρη Πετρούνια.

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» σήμερα (14.12.2023) και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί σταμάτησε τον πρωταθλητισμό, για την σχέση της με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια, για την μητρότητα και για την σχέση της με τον αθλητισμό.

«Κανένα παιδί σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν είναι προετοιμασμένο και δεν μπορεί να δουλέψει τα συναισθήματά του», είπε αναφερόμενη στο γεγονός πως ξεκίνησε την ενόργανη πολύ μικρή.

«Αθλητισμό κάνω αλλά άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω και τον άντρα μου που ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι δύσκολο που κι εγώ και ο Λευτέρης είμαστε πρωταθλητές στο ίδιο άθλημα γιατί υπάρχει μια άτυπη σύγκριση», συνέχιζε η Βασιλική Μιλλούση.

Το γεγονός όμως ότι η δική της παύση ήρθε παράλληλα με την ανοδική πορεία του Λευτέρη Πετρούνια, ήταν κάτι που η ίδια έπρεπε να διαχειριστεί και ήταν δύσκολο.

Η Βασιλική Μιλλούση αναφέρθηκε ακόμα, στον ρόλο της ως μητέρα και την αλλαγή που αυτή έχει φέρει στην ζωή της.

«Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει την γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό», είπε για τις κόρες της, ενώ συνέχισε: «Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».

Τέλος, η δημοφιλής αθλήτρια δημοσιοποίησε ότι ήδη από πολύ μικρή ηλικία την απασχολούσε να είναι περιποιημένη και να είναι κατάλληλα ντυμένη στην γυμναστική.

   

«Το καινούργιο μου πρότζεκτ με τα κορμάκια έχει το σύνθημα ”φοράμε τα συναισθήματά μας”», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις