Lifestyle

Βασίλης Καΐλας: Δεν μ’ αρέσει η δημοσιότητα – Πάντα έκλαιγα και πάντα θα κλαίω

«Δεν βλέπω ιδιαίτερα τις ταινίες μου», εξομολογήθηκε το «παιδί θαύμα» του ελληνικού κινηματογράφου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Βασίλης Καΐλας έδωσε μία σπάνια συνέντευξη και εξομολογήθηκε ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που σε παιδική ηλικία χαρακτηρίστηκε «παιδί – θαύμα» του κινηματογράφου, έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Νικόλιζα και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με αφορμή την τιμητική του βράβευση στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τη συνολική του προσφορά. Όσα είπε ο Βασίλης Καΐλας προβλήθηκαν την Πέμπτη (11.06.2026).

«Μετά από τόσα χρόνια, ξαφνικά βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι τίμησαν τον ελληνικό κινηματογράφο όσο κανένας. Οπότε νιώθω λίγο περίεργα, αυτή είναι η αλήθεια.

Όσο για το γεγονός ότι η ζωή του γίνεται ντοκιμαντέρ ταινία, ο Βασίλης Καΐλας εξομολογήθηκε: «Κοίταξε να δεις, είναι κάτι που δεν το ήθελα. Απλά ο άνθρωπος ο οποίος προθυμοποιήθηκε γι’ αυτή την ιστορία, είναι άνθρωπος της Finos Film και δεν μπορούσα να αρνηθώ».

«Είμαι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μακριά από αυτούς τους φίλους δημοσιογράφους, με πολλή αγάπη, αλλά δεν μου αρέσουν πολλά – πολλά λόγια. Δεν μ’ αρέσει η δημοσιότητα γενικότερα και νομίζω, ότι μέχρι τώρα έχω κρατήσει αρκετά χαμηλούς τόνους», παραδέχτηκε στη συνέχεια ο Βασίλης Καΐλας.

«Μου λείπουν τα εγγόνια μου. Τα βλέπω καθημερινά αλλά, όσο και να τα βλέπεις… Είναι γεγονός ότι η κόρη μου κατάφερε να κάνει δύο υπέροχα αγόρια. Τα θέλω καθημερινά», δήλωσε παράλληλα.

«Δεν βλέπω ιδιαίτερα τις ταινίες μου, γιατί μου θυμίζουν εποχές που ήταν πολύ όμορφες και στη σημερινή εποχή, επειδή περνάμε δύσκολα όλοι οι άνθρωποι, ο συσχετισμός με κάνει να νιώθω άβολα», ανέφερε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός.

«Πάντα έκλαιγα και πάντα θα κλαίω, γιατί η ευαισθησία μου είναι πάνω απ’ όλα και γιατί η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που με έφερε εκεί που με έφερε», εξομολογήθηκε στο τέλος της συνέντευξής του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα