Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βασίλης Καρράς: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του μετά τον θάνατό του

Βασίλης Καρράς: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του μετά τον θάνατό του

Μία συγκινητική φωτογραφία που δείχνει την ίδια αγκαλιά με τον πατέρα της, ανέβασε στο Facebook, η κόρη του Βασίλη Καρρά, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Facebook η Ειρήνη Κεσογλίδου, καταγράφεται μία πολύ τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην ίδια και στον Βασίλη Καρρά. Πατέρας και κόρη αγκαλιάζονται, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια.

 

Ο Βασίλης Καρράς θα ταφεί τον τόπο όπου γεννήθηκε, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, εκεί όπου είχε φτιάξει και επιχείρηση για να βοηθήσει τον τόπο του. Ήταν η επιθυμία του, η οποία δεν θα μπορούσε να μη γίνει σεβαστή.

Η οικογένειά του αποφάσισε την Τρίτη (26.12.2023), δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η σορός του καλλιτέχνη να τεθεί στο λαϊκό προσκύνημα, από τις 10:00 έως τις 13:00, στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία του Βασίλη Καρρά θα γίνει την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Εκεί, κατά την επιθυμία του, θα είναι και η τελευταία του κατοικία.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα», γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις