Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Σάββας Πούμπουρας με νευρίασε γιατί βγήκε και έκανε σόου σε βάρος μου

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Σάββας Πούμπουρας με νευρίασε γιατί βγήκε και έκανε σόου σε βάρος μου

Για τον χαρακτήρα του, την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για τον εκνευρισμό του με τον Σάββα Πούμπουρα ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του στο «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega, το πρωί του Σαββάτου (15.6.24).

«Με βοηθάει αυτό γιατί δεν λειτουργώ με την λογική αλλά νιώθω παιδί. Υπάρχουν φάσεις που το έχω αγαπήσει το παιδί μέσα μου και φάσεις που δεν το αγαπάω. Είμαι αυτοκαταστροφικός. Το ταλαιπωρώ το παιδί που έχω μέσα μου, δεν είναι ότι το νοιάζομαι και πολύ», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπως λέει, έχει κατέβει σε όλες τις πορείες, ειδικά όταν απαξιώθηκε ο χώρος της υποκριτικής με τον νόμο που όπως χαρακτηριστικά θα πει, «έκανε Λύκειο το Εθνικό».

Μίλησε όμως, και για το κίνημα #metoo. «Δεν με στενοχωρεί ότι με το #metoo, έσπασε το κακό… σπυρί στο θέατρο αλλά ότι έμεινε μόνο στον χώρο μας, ο οποίος στοχοποιήθηκε λες και δεν συμβαίνει σε άλλα επαγγέλματα».

Αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, είπε πως δεν φοβάται. «Καπνίζω και πίνω αλλά πολύ λιγότερο. Δεν φοβάμαι όμως. Ανακάλυψα ότι δεν φοβάμαι το θάνατο, μετά το περιστατικό. Η ζωή που έκανα, ήταν μέσα στις καταχρήσεις από μηδέν ηλικία έως τώρα, τον έχω πιέσει τον οργανισμό μου. Θα ήθελα να ζήσω ξανά τη ζωή μου, αλλά αν το έκανα, με λιγότερες απώλειες. Έχασα πολλούς φίλους σε μικρή ηλικία, αλλά η “αλητεία” που έζησα μου άρεσε».

«Βιώνω ενοχικά ότι δεν έχω πολύ χρόνο για το παιδί μου»

Σε σχέση με το παιδί του, είπε πως το 2024 είναι δύσκολο να είσαι μπαμπάς.

«Δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω πολύ χρόνο για το παιδί μου και αυτό το βιώνω ενοχικά. Πιστεύω στους ανθρώπους, τους αγαπώ. Θεωρώ τον εαυτό μου αριστερό με κοινωνική ευαισθησία. Οι καλλιτέχνες ήμασταν πάντα… κότες σε θέματα όπως το Παλαιστινιακό και άλλα. Δεν κατεβαίνουν στους δρόμους. Παλαιότερα όταν συνέβαινε κάτι, έβλεπες τον Μάνο Χατζιδάκι, να κατεβαίνει στο δρόμο. Μαζευτήκαμε λίγο, όταν συνέβη το πρόβλημα στον κλάδο μας. Όλοι πια είμαστε παρτάκηδες. Όλοι κοιτάνε τον πωπό τους εξαιτίας της επιβίωσης. Δεν βρίσκω στέγη στην Αριστερά σήμερα. Είμαι άστεγος πολιτικά αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να ταυτιστώ πολιτικά με κανένα κόμμα, δεν ακούω αριστερό λόγο».

«Είμαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε όμως και για την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή. «Είμαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Όπως έχει γράψει ο Μαγιακόφσκι, πάσχω από πυρκαγιά στην καρδιά. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου, τα ψαλτήρια καίγονται. Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα και τον απολαμβάνω. Δεν βάλαμε ταμπέλες, τι εικόνα θα δείξουμε, αν μας τραβήξουν φωτογραφία. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε όπως οι κανονικοί άνθρωποι. Σε κάποια ‘’πεσίματα’’ δεν υπήρχε ηθική, ήταν χυδαία. Πρόκειται για παρασιτικούς οργανισμούς που ζουν μέσα σε άλλους, κριτικάρουν και σχολιάζουν τις ζωές τους. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα να έρχονται έξω από το σπίτι σου, όταν δεν τους το δίνεις καν. Σήκωσα το τηλέφωνο αλλά παραλ΄8ιγο να σηκώσω και το χέρι μου σε κάποιον».

«Με νευρίασε ο Πούμπουρας»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έβλεπα μία εκπομπή, είχαν βάλει κοιλιές και έκαναν εμένα, αν ρουφιέμαι και αναρωτήθηκα: “ξέρουν αυτοί γιατί μπορεί να έχω κοιλιά, μπορεί να παίρνω φάρμακα”. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις πρωινές εκπομπές τους. Αυτός που νεύριασε ήταν ο Πούμπουρας γιατί βγήκε και έκανε σόου σε βάρος μου, ενώ τον γνώριζα και αυτό το εισέπραξα ως χυδαιότητα. Προσπάθησε να πουλήσει κάτι σε σχέση με την προσωπ0ικότητά μου. Για τις αποκριάτικες στολές Μπισμπίκη, γέλασα. Δεν έχω καμία ανάγκη υποδοχής από τον έξω κόσμο».

«Αν παντρευτούμε θα το πούμε»

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και πάλι στην αγαπημένη του λέγοντας πως εάν παντρευτούν θα το ανακοινώσουν.

«Αποδοχή επιζητώ από τη Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Όταν άκουσα την Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε πολύ. Θέλω να με θέλει και να την θέλω, υπάρχει πάθος. Θέλω να την βλέπω, να την ζω, να την μυρίζω, να την αναπνέω. Η ερώτηση για το εάν θα παντρευτούμε, είναι χαζή. Αν θα το κάνουμε, θα το πούμε. Σε δέκα χρόνια ελπίζω να έχω ένα σπίτι στην Κρήτη, το θέατρο και το παιδί μου χαρούμενο και ευτυχισμένο. Η Δέσποινα υπάρχει στα μακρινά μου όνειρα. Το σπίτι στην Κρήτη το φτιάχνουμε με την δέσποινα. Κάνουμε μία ‘’φωλιά’’ για να είμαστε μαζί».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις