Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του στον «Τηλεθεατή» ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή, ωστόσο η απάντησή του ήταν λακωνική.

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, κάτι που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ακόμη.

Ωστόσο, πριν μερικές εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός τους… συνλάντησε σε κοινή έξοδο, ενώ πριν μέρες το φημολογούμενο ζευγάρι έκανε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ρώμη.

Ο ηθοποιός Βασίλκης Μπισμπίκης, σε συνέντευξή του στον «Τηλεθεατή», ρωτήθηκε για την σχέση του που έχει γίνει πρωτοσέλιδο, ενοχλήθηκε και δεν θέλησε να απαντήσει.

Έχετε συνάψει… συγγενικό δεσμό με τον Παπαδουλάκη και την Κρήτη; «Είμαι συγγενής και με την Κρήτη και με τους ανθρώπους της. Εδώ και επτά χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Κρήτη, χειμώνα-καλοκαίρι».

Μετά τον βάναυσο Βόσκαρη, ήρθε ο λογικός οικογενειάρχης Βασίλης Γιαννούλης: «Είναι ωραίο να κάνεις διαφορετικούς ρόλους. Με ένα σενάριο εντελώς ξεχωριστό και πρωτότυπο. Αυτό με ιντρίγκαρε».

Ένας ηθοποιός που λόγω δουλειάς εκτίθεται, όταν η προσωπική του ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο, πώς το διαχειρίζεται;

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις