Lifestyle

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφίες από τις βουτιές σε παραλία της Πάρου

Για τον Βασίλη Σπανούλη οι συγκεκριμένες ημέρες ξεκούρασης αποτέλεσαν μία μικρή ανάπαυλα πριν από την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την επίσημη «αγαπημένη», την εθνική Ελλάδας μπάσκετ και την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλοκαιρινή απόδραση για τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου. Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Πάρο.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Βασίλης Σπανούλης, η Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους είχαν βρεθεί σε παραλία του νησιού, προκειμένου να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε ξαπλώστρες γνωστού beach bar, όπου χαλάρωναν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Λίγο αργότερα, το πρόγραμμα περιλάμβανε βουτιές στη θάλασσα, αλλά και παιχνίδια στο νερό με τα παιδιά.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο και χαλαρό, έχοντας αφήσει για λίγο στην άκρη τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
NDP Photo
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
NDP Photo
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
NDP Photo
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
NDP Photo
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
NDP Photo

Για τον Βασίλη Σπανούλη, μάλιστα, οι συγκεκριμένες ημέρες ξεκούρασης αποτελούσαν μία μικρή ανάπαυλα πριν από την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την επίσημη «αγαπημένη», την εθνική Ελλάδας μπάσκετ και την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ευγενία Σαμαρά και ο Νίκος Μουτσινάς ποζάρουν μπροστά από τις πυραμίδες Palenque στο Μεξικό – «Είναι κυριολεκτικά μέσα στο ζουγκλέτο»
Το ταξίδι τους στο Μεξικό συνεχίζουν η Ευγενία Σαμαρά και ο Νίκος Μουτσινάς, με στόχο να εξερευνήσουν και την τελευταία γωνιά της χώρας...
Ο Νίκος Μουτσινάς με την Ευγενία Σαμαρά