Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Εικόνες σοκ από το σπίτι του μετά την έκρηξη στη Συγγρού

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Εικόνες σοκ από το σπίτι του μετά την έκρηξη στη Συγγρού
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Το ωστικό κύμα από την έκρηξη στη Συγγρού που σημειώθηκε χθες Τετάρτη (26.1.2022) νωρίς το πρωί, κατέστρεψε τα σπίτια και τα κτήρια σε κοντινή απόσταση. Ένα από αυτά, ήταν και του γνωστού ηθοποιού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δημοσίευσε φωτογραφίες από τις καταστροφές που προκάλεσε η έκρηξη στη Συγγρού στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Μάλιστα, το ωστικό κύμα της έκρηξης κατέστρεψε τα πάντα σε ακτίνα 100 μέτρων ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 78χρονος, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο «Λαϊκό».

«Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης», έγραψε σε ένα story στο Instagram ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και απεικονίζει κατεστραμμένα κουφώματα από παράθυρα.

 

Στο Facebook έγραψε για την έκρηξη και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου:

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις