Site icon NewsIT

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σάντρα Ο και Σόφι Ουίνκλεμαν στην ιστορική κηδεία – Η «γαλαζοαίματη» ηθοποιός

20.09.2022 | 19:05
Βασίλισσα Ελισάβετ: Σάντρα Ο και Σόφι Ουίνκλεμαν στην ιστορική κηδεία – Η «γαλαζοαίματη» ηθοποιός

Σάντρα Ο και Σόφι Ουίνκλεμαν ήταν ανάμεσα στους διάσημους που παραβρέθηκαν στη μεγαλειώδη κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. H Ουίνκλεμαν ανήκει στην πραγματικότητα στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς της Βρετανίας το «Peep Show», Σόφι Ουίνκλεμαν και η ηθοποιός της σειράς «Killing Eve», Σάντρα Ο έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων διασημοτήτων στο ύστατο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στο Λονδίνο.

H Ουίνκλεμαν είναι στην πραγματικότητα μέλος της βασιλικής οικογένειας επειδή είναι παντρεμένη με τον λόρδο Φρειδερίκο Ουίνδσορ. Ο σύζυγός της είναι γιος του ξαδέλφου της αείμνηστης βασίλισσας, πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και είναι 52ος στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο!

Peep Show star Sophie Winkleman confuses fans at Queen’s funeral

Η Σάντρα Ο παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με την καναδική αντιπροσωπεία και συγκεκριμένα ως μέλος του Τάγματος του Καναδά, μαζί με τον μουσικό Γκρέγκορι Τσαρλς.

Ο Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας Μπέαρ Γκριλς παρακολούθησε επίσης την τελετή στο Αβαείο του Γουέστμινστερ εκπροσωπώντας τους Προσκόπους.

Επίσης, ο Γκίζερ Μπάτλερ των Black Sabbath, η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Βικτόρια Μπέκαμ και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέδωσαν τα σέβη τους στη βασίλισσα, η οποία πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version