Lifestyle

Βάσω Κολλιδά: Στην Πάρο πριν γεννήσει!

Τις διακοπές της στην όμορφη Πάρο συνεχίζει η Βάσω Κολλιδά. Η Ελληνίδα καλλονή σύντομα θα γίνει μανούλα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την Βάσω Κολλιδά η οποία σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Εμμανουιλίδη. 

Περιμένοντας μάλιστα τη γέννηση του μωρού, το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στην Πάρο και στο σπίτι του καλού της, από όπου το πρώην μοντέλο ανέβασε μια photo στο instagram.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Κόκοτας: Το συγκινητικό αντίο από την κουνιάδα του – «Αυτό το αυτόγραφο ήταν το μεγαλύτερο δώρο»
«Ήταν ο αδερφός που δεν είχα ποτέ, ο "γαμπρουλης" μου όπως τον φώναζα και εκείνος με έλεγε "κουνιαδουλα" του και με έκανε μια σφιχτή αγκαλιά» έγραψε μεταξύ άλλων
Ο Δημήτρης Κόκοτας με την κουνιάδα του
Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Φώτης Μπενάρντο 13 χρόνια από το πρώτο ραντεβού τους: «Αγαπιόμαστε βαθιά»
«Σ’ έβλεπα να με πλησιάζεις σαν σήμερα πριν 13 χρόνια και το ένα λεπτό που έκανες να διασχίσεις το δρόμο, έλεγα από μέσα μου, αυτός είναι, χωρίς καμία αμφιβολία» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Φώτης Μπερνάντο και Πηνελόπη Αναστασοπούλου