Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βάσω Λασκαράκη: Δεν έπεσα από τα σύννεφα, αλλά το μυαλό μου δεν έφτανε σε αυτή τη νοσηρότητα

Βάσω Λασκαράκη: Δεν έπεσα από τα σύννεφα, αλλά το μυαλό μου δεν έφτανε σε αυτή τη νοσηρότητα

Ξεσπά η Βάσω Λασκαράκη μπροστά στην κάμερα: «Είχαν φτάσει στα αφτιά μου… σου έρχεται να κάνεις εμετό».

«Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους που κατηγορούνται δεν χρειάζεται να δουλεύει, όχι μόνο στο θέατρο και στην τηλεόραση, οπουδήποτε», δηλώνει μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη, καλεσμένη στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πώς περνάει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και την κόρη της στην καραντίνα, αλλά και για όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Μιλώντας στο Dot, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Βάσω Λασκαράκη, αναφερόμενη στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, τόνισε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα.

«Οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αφτιά μου από τα πρώτα χρόνια που είχα έρθει στην Αθήνα, δηλαδή, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα με ποιον πρέπει να δουλέψω και με ποιον όχι, έχω αποφύγει συνεργασίες που μου στοίχησαν πολύ επαγγελματικά.

Σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή. Αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει τη φαντασία για πολλά πράγματα. Αλλά όταν είναι κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά και τα ακούς, πρέπει να κάτσεις να ζυγίζεις.

Οπότε, έχω κληθεί να αρνηθώ δουλειές που θα μου έκαναν καλό επαγγελματικά, αλλά ψυχολογικά και προσωπικά όταν το ζύγισα είπα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό που με ενοχλεί είναι γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι, πρέπει κάπου να καταλήξει», σημειώνει μετάξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη.

«Με σόκαραν μερικές περιπτώσεις, είναι αυτό που λες δεν το πιστεύω. Όταν έχεις παιδί δεν μπορείς να το διαχειριστείς, σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου. Λες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Δεν μπορεί να το ξέρουν άνθρωποι, να το έχουν ακούσει και να μην έχει βγει προς τα έξω τόσα χρόνια. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους που κατηγορούνται δεν χρειάζεται να δουλεύει, όχι μόνο στο θέατρο και στην τηλεόραση, οπουδήποτε», ξεκαθαρίζει η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη.

Πώς γνωρίστηκε με τον Λευτέρη Σουλτάτο; «Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη σε ένα τραπέζι παλιά. Ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι. Μετά από 1,5 χρόνο συναντηθήκαμε τυχαία στην Αθήνα. Σκέφτηκα ότι είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.

Έχει κάτι πολύ σκοτεινό και πολύ γλυκό. Είναι οξύμωρο και είναι τρομακτικό μερικές φορές αλλά και πολύ γοητευτικό. Στο πρώτο ραντεβού πήγαμε να φάμε κάτι. Υπάρχει μια οικειότητα και μια χημεία με ένα άνθρωπο που δεν το ξέρεις».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις