Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βάσω Λασκαράκη: Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες και το δύσκολο διαζύγιο

Βάσω Λασκαράκη: Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες και το δύσκολο διαζύγιο

«Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά», λέει η Βάσω Λασκαράκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, και με εξομολογητική διάθεση, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική και την επαγγελματική ζωή της.

«Η καραντίνα για εμένα ήταν λίγο περίεργη συνθήκη. Ο άντρας μου έπρεπε να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, το παιδί μου ήταν με τηλεκπαιδεύση στο σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα έμαθα να φτιάχνω παγωτά, σαλιγκάρια (χοχλιούς μπουμπουριστούς) για να τα φάει ο άντρας μου.

Ο Λευτέρης (Σουλτάτος) μαγείρευε στο σπίτι πριν από την καραντίνα. Τώρα στην καραντίνα μαγειρεύαμε μαζί. Κάνω καλύτερα από τον άντρα μου τα γεμιστά. Όταν είδε ότι μαγειρεύω στη χύτρα, μου λέει τι είναι αυτό; Μου είπε ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και μένουν όλα τα μικρόβια», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

«Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει.

Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη για την πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες.

«Δεν βλέπω καθόλου ριάλιτι. Δεν βλέπω Survivor από άποψη. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Τζέιμς. Έχω πετύχει το MasterChef και ίσως μπορεί να κολλήσω. Survivor όχι, γιατί δε μπορώ τα ριάλιτι που τσακώνονται. Δεν μου αρέσει ο εγκλεισμός», λέει η Βάσω Λασκαράκη.

«Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, τίποτα δεν είναι ρόδινο ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.

Η πιο δύσκολη στιγμή, αναφορικά με το θέμα της δημοσιότητας, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου. Μόνο ο Μελέτης Ηλίας το ήξερε. Ήταν βράχος δίπλα μου. Ήταν δύσκολη στιγμή, γιατί ήταν τα βλέμματα μετά…», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις