Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Βέφα Αλεξιάδου: Ο πατέρας μου έδερνε την μητέρα μου – Πέθανε γιατί ήπιε πολύ

Βέφα Αλεξιάδου: Ο πατέρας μου έδερνε την μητέρα μου – Πέθανε γιατί ήπιε πολύ

«Είχα πολύ δύσκολη παιδική ηλικία» εξομολογείται η Βέφα Αλεξιάδου.

Πίσω στον χρόνο και στα παιδικά της χρόνια, με το διαζύγιο των γονιών της και τον θάνατο του πατέρα της, γύρισε με ειλικρίνεια η Βέφα Αλεξιάδου όταν και βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23.11.2023) καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Την εποχή εκείνη έλεγαν όλοι πως “στον Οδυσσέα θα παραγγείλουμε το μπουζούκι”. Ο Οδυσσέας ήταν λοιπόν ο πρώτος αλλά είχε ένα ελάττωμα. Έπινε. Και όταν ερχόταν στο σπίτι και το μεθύσι του ήταν κακό, έδερνε την μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία.

Τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα παιδικά μου χρόνια και τα περιγράφω, παρόλο που μου λένε πολλοί “γιατί τα έγραψες αυτά για τον πατέρα σου;”. Γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος αλλά έφταιγε το ελάττωμα που είχε» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή μαγείρισσα.

«Πέθανε από το κρασί στην ταβέρνα. Πέθανε την μέρα που βγήκε το διαζύγιο με την μητέρα μου. Εμείς φεύγαμε τότε από το σπίτι μου, μας έπαιρνε η μητέρα μου όταν ήμασταν μικρά παιδιά και πηγαίναμε να μείνουμε στη θεία μου.

Ο πατέρας μου έπεφτε στα γόνατα της μητέρας μου και έλεγε: “Σας αγαπώ, γυρίστε σπίτι! Σας θέλω και μου λείπετε”. Γυρίζαμε εμείς αλλά την τρίτη φορά η μητέρα μου είπε, “Οδυσσέα τέρμα, παίρνω διαζύγιο” και πήρε διαζύγιο».

   

«Την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο, ο πατέρας μου πήγε σε μια ταβέρνα, ήπιε πάρα πολύ, έπεσε και πέθανε. Δυο μέρες μετά κηρύχθηκε ο δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Βέφα Αλεξιάδου στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις