Lifestyle

Βενσάν Κασέλ, Ντάιαν Κρούγκερ και Γκάι Πιρς στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

The Shrouds ονομάζεται η νέα ταινία που ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Κόνενμπεργκ, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Βενσάν Κασέλ, Ντάιαν Κρούγκερ και Γκάι Πιρς.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν στις 8 Μαΐου, στο Τορόντο, με τον Βενσάν Κασέλ να «κρατά» τον βασικό ρόλο.

Ο Βενσάν Κασέλ θα υποδυθεί τον Καρς, έναν καινοτόμο επιχειρηματία και θλιμμένο χήρο, ο οποίος κατασκευάζει μια νέα συσκευή για να συνδεθεί με τους νεκρούς.

Μέσα από το ιδιόκτητο νεκροταφείο και με τη βοήθεια της συσκευής, ο ίδιος αλλά και οι πελάτες του μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόσωπο που πέθανε να αποσυντίθεται σε πραγματικό χρόνο.

Η επαναστατική επιχείρηση του Καρς είναι ένα βήμα πριν εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο, όμως αρκετοί τάφοι μέσα στο νεκροταφείο του βανδαλίζονται και σχεδόν καταστρέφονται, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου της συζύγου του.

Ενώ αγωνίζεται να αποκαλύψει τους λόγους της επίθεσης, το μυστήριο τού ποιος προκάλεσε αυτόν τον όλεθρο και γιατί, τον ωθεί να επανεκτιμήσει την επιχείρησή του, τον γάμο και την πίστη του στη μνήμη της εκλιπούσας συζύγου του, καθώς και να τον ωθήσει σε νέα ξεκινήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Το συγκινητικό βίντεο του TikToker Γιάννη Αεράκη που πάσχει από καρκίνο – «Αν μπορείτε να χαμογελάτε, να το κάνετε κάθε μέρα, μην έχετε τίποτα δεδομένο»
«Από τον τρόπο που θα κοιμηθείς, μέχρι που θα ξυπνήσεις, από ένα μήνυμα μέχρι μια βόλτα, από το τι θα φας, όλα έχουν αξία», είπε εκείνος
Ο Γιάννης Αεράκης
Η Άννα Κορακάκη γιόρτασε τα 30α της γενέθλια με τον σύζυγό και την 2 μηνών κόρη της – «Καμία νίκη δε συγκρίνεται με αυτό»
Στην ανάρτησή της φαίνεται αγκαλιά με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλκιαδάκη και την δυο μηνών κόρη της και τονίζει πως τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με την ζωή της πλέον
Η Άννα Κορακάκη με τον σύζυγό της και την κόρη τους
Αθηναΐς Νέγκα: «Έχω ακούσει κάτι αδικαιολόγητα βαρύ, το διαχειρίστηκα με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου»
«Αν εμφανιστεί ένας παρουσιαστής ή μια παρουσιάστρια και δεν μ’ αρέσει καθόλου, δεν έχω να πω κάτι πάρα πολύ κακό γι’ αυτόν ή γι’ αυτήν», είπε η ίδια
Αθηναΐς Νέγκα