Τετάρτη, 21 Φεβ.
10oC Αθήνα

Βικτώρια Καρύδα: Έβγαινα με έναν άνθρωπο, μου έκανε πρόταση γάμου αλλά δεν είχα συναίσθημα να προχωρήσω

Βικτώρια Καρύδα: Έβγαινα με έναν άνθρωπο, μου έκανε πρόταση γάμου αλλά δεν είχα συναίσθημα να προχωρήσω

“Στενοχωριέμαι γιατί είναι πολύ όμορφο όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται και είναι ευτυχισμένοι. Όταν ένας από τους δύο δεν αισθάνεται το ίδιο, λυπάμαι, είναι στενάχωρο” ανέφερε συγκινημένη η Βικτώρια Καρύδα.

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τα συναισθήματά της σήμερα, αλλά και τη νέα σχέση που δημιούργησε και τελικά δεν προχώρησε.

“Όπως γνωρίζετε έχουμε χάσει τον άνθρωπο μας κι όλο τον χρόνο τον δίνω στα παιδιά μας. Είναι τραγικό, πάρα πολύ δύσκολο. Έχουν περάσει πέντε χρόνια και μοιάζει σαν χθες. Ακόμα κλαίμε τον μπαμπά.

Τα παιδάκια μου γράφουν γράμμα και βάζουν πίσω τις φωτογραφίες του μπαμπά. Είναι λεπτό θέμα και δύσκολο να το συζητάμε. Κάθε μέρα παλεύω με αυτό που έχει γίνει. Προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία μου”, ανέφερε η Βικτώρια Κσρύδα.

  

Για τη νέα σχέση που ξεκίνησε αλλά τελικά δεν προχώρησε εξομολογήθηκε: “Έβγαινα με έναν άνθρωπο, ο οποίος στην πορεία μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν είχα συναίσθημα για να προχωρήσω. Εγώ για να παντρευτώ και να κάνω ξανά οικογένεια, πρέπει να είμαι full in love.

Γνωριζόμασταν και ήμασταν λίγους μήνες μαζί, αλλά πιστεύω ότι δεν προχώρησε γιατί μου πέρασε, δεν ταιριάξαμε και μετά έγινε πρόταση γάμου. Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν…

Στενοχωριέμαι γιατί είναι πολύ όμορφο όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται και είναι ευτυχισμένοι. Όταν ένας από τους δύο δεν αισθάνεται το ίδιο, λυπάμαι, είναι στενάχωρο”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις