Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας Κρασσάς είναι ο πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει

Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας Κρασσάς είναι ο πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Ηλία Κρασά μίλησε η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, κάνοντας αποκαλύψεις.

Πέρα από το σύζυγό της η Βίκυ Καγιά μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε και στη δύσκολη επαγγελματικά περίοδο που διένυε τα τελευταία χρόνια.

Είσαι τόσο καλά αυτή την περίοδο όσο δείχνεις;

Είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ! Ξαναβρήκα την ισορροπία μου. Ξαναβρήκα την Βίκυ που είχα ξεχάσει. Στο μυαλό μου νόμιζα ότι αυτή η Βίκυ δεν υπήρχε πια. Πίστευα ότι η ήρεμη και χαλαρή Βίκυ είχε τελειώσει, θες λόγω συνθηκών, θες επειδή μεγαλώνουμε… Κι όμως, την ξανά βρήκα. Με κόπο. Με ειδική αγωγή βιταμινών για έξι ολόκληρους μήνες. Πεταγόμουν στον ύπνο μου από το στρες. Κοιτούσα το ρολόι και αναρωτιόμουν αν έπρεπε να πάω πουθενά. Η υγεία μας όμως και οικογένειά μας είναι πάνω απ’ όλα.

Ήταν τόσο μεγάλη η πίεση;

Φυσικά και ήταν. Θες με τη δουλειά, τα παιδιά, την καριέρα τη δική μου, την καριέρα του Ηλία είχαν πέσει πολλά πράγματα μαζί. Τώρα που αξιολογώ την κατάσταση και όσο περνάει ο καιρός, συνειδητοποιώ ότι δεν αξίζει. Πρέπει να προσθέτεις πράγματα στο καλάθι σου μέχρι εκεί που μπορείς να αντέξεις.

Ήταν μια γενναία απόφαση να πεις «τώρα εγώ θα κάνω ένα διάλειμμα».

Δεν ξέρω αν ήταν γενναία, αλλά ήταν απαραίτητη. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά. Είχα αναπτύξει περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το “burn out” που λένε διαπίστωσα ότι υπάρχει. Εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη,  να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή. Και στο παρελθόν δούλευα έτσι αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια, οπότε υπήρχαν στιγμές ξεκούρασης.

Ήσουν όμως από τις γυναίκες που πάντα ήθελα να κάνουν οικογένεια;

Ναι, αλλά όχι οπότε το ήθελαν οι άλλοι. Στα 30 και κάτι με είχαν πείσει ότι όλοι ότι πρέπει να κάνω παιδιά, γιατί περνάει ο καιρός, γιατί το βιολογικό ρολόι χτυπάει και όλα αυτά. Είχα αγχωθεί γιατί ενώ δεν το ήθελα από τότε προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έπρεπε να γίνει.

Αν άλλαζες κάτι τελευταία πενταετία….

Δεν θα έκανα ποτέ ξανά δυο εκπομπές μαζί. Κοιμόμουν τρεις ώρες κάθε βράδυ, ήταν σκληρό. Αφού τώρα στα Mad Walk που στεκόμουν όρθια με τις γόβες τέσσερις ώρες, κουράστηκα τόσο πολύ που πήγα μετά για Pilates και πονούσα παντού. Και αναρωτιόμουν πως το έκανα αυτό κάθε μέρα για χρόνια. Δε σεβόμουν το σώμα μου. Το έκανα με αγάπη όμως.

Το πλαίσιο της σχέσης σας έχει αλλάξει πλέον;

Αναγκαστικά. Είναι πολλά τα παιδιά στο σπίτι!

Εσύ μπήκες στη σχέση αυτήν έχοντας δεχτεί από την πρώτη στιγμή τα δυο του παιδιά.

Ήταν απολύτως σεβαστό. Τον ξέρεις τον άντρα μου, θέλει το χειρισμό του. Είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος, πολύ περήφανος και θέλει λίγο το χρόνο του να κάνει τα δικά του πράγματα. Αν είσαι ζηλιάρα και κτητική, δε γίνεται να είσαι με τον Ηλία. Δεν είμαι η γυναίκα που θα ψάχνει συνέχεια να δει που είναι ο άντρας της. Οπότε σε αυτό το κομμάτι ταιριάξαμε ιδανικά. Αν ήθελα τον έλεγχο και να μου δίνει αναφορά, δεν θα ήμασταν μαζί.

Είναι ρομαντικός;

Είναι ο άτιμος, μην κοιτάς τι λέει. Είναι ο πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Ποιο ήταν το πρώτο κουτάκι που του άνοιξες;

Το πιο δύσκολο κουτί του, την εμπιστοσύνη. Χρειάστηκε μεγάλη υπομονή.

Και εκείνος αντίστοιχα;

Να αφήσω κάποιον να με φροντίσει. Δεν άφησα να με φροντίσουν, γιατί στο τέλος μετάνιωνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις