Παρασκευή, 24 Μαΐ
27oC Αθήνα

Βίκυ Κάβουρα: Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί δεν τον βρήκα, τον ψάχνω

Βίκυ Κάβουρα: Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί δεν τον βρήκα, τον ψάχνω

Η Βίκυ Κάβουρα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αφού ψάρεψαν για το «Fishy» και περιηγήθηκαν στα σοκάκια του νησιού, έφαγαν μαζί και μίλησαν για όλα.

«Τρώω πολύ, όχι κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν μέρες που με βλέπουν και ξαφνιάζονται. Τρώω πολύ ψάρι, δεν τρώω καθόλου πατάτες τηγανητές αλλά τρώω αρκετή σοκολάτα. Γυμνάζομαι σε όλη μου τη ζωή σχεδόν κάθε μέρα. Με το που ξυπνάω ντύνομαι, παίρνω καφέ στο χέρι και πάω κατευθείαν προπόνηση», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Αν και ηθοποιός, η Βίκυ Κάβουρα έχει αναλάβει και παρουσίαση εκπομπής.

«Έκανα θέατρο όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τον κορωνοϊό. Έχω πάει στο «Dancing with the Stars» και μετά έκανα δύο εκπομπές με τον Νίκο Κοκλώνη. Δε γουστάρω περισσότερο την παρουσίαση, καθόλου.

Από τη μία στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί ίσως από τη μία η επιλογή μου να κάνω παρουσίαση μπέρδεψε τον κόσμο. Το καλό είναι ότι στη συνείδηση του κόσμου είμαι ηθοποιός παρόλο που έχω να παίξω τρία χρόνια».

«Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί δεν τον βρήκα, τον ψάχνω. Θέλω να με κάνει χαρούμενη, να κάνουμε παιδιά, τη ζωή μας να την κάνουμε απολαυστική, παιχνίδι.

Δε θέλω σοβαρότητες και υπευθυνότητες, υπεύθυνος να είναι, ναι, αλλά όχι σοβαρότητες και σοβαροφάνειες. Θέλω να είναι παιχνίδι η ζωή, να έχει χιούμορ, να είναι χαρούμενος και σταθερός», ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις