Lifestyle

Βίκυ Κουλιανού: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και γιατί δεν μπήκε στο Survivor

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το διάσημο μοντέλο Βίκυ Κουλιανού μιλάει για πρώτη φορά για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί αποκάλυψε για πρώτρη φορά η Βίκυ Κουλιανού. Όπως αναφέρερει το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων, αυτό το πρόβλημα υγείας παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στην οποία συμμετείχε.

Μιλώντας στην εφημερίδα On time, η Βίκυ Κουλιανού ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δε θα είχε τόσο σωματική κόπωση».

«Την σπονδυλοαρθροπάθεια, που είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθα στο θέατρο από έναν ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση “η ψευτουπηρέτρια” του Μαριβώ», συμπλήρωσε.

«Επειδή υποδυόμουν έναν ανδρικό ρόλο που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε αυτό το πρόβλημα στη μέση μου.

Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλές απότομες κινήσεις, διότι μπορεί να “κλειδώσει” η μέση εκεί και να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. 

Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό το θέμα θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», κατέληξε το διάσημο μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ελεονώρα Μελέτη: «Η τηλεόραση είναι κομμάτι της ζωής μου 25 χρόνια τώρα – Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η ιστορία»
«Καλό είναι να βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται κάθε φορά από τους παρουσιαστές, να δίνουμε χρόνο, να παίρνουν ανάσα τα προϊόντα, να μη συγκρίνουμε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Νίκος Καρβέλας ζητά από την Άννα Βίσση 200.000 – 300.000 ευρώ: «Όλα θα λυθούν με συζήτηση» αναφέρει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη διαφωνία, η οποία φέρεται να προέκυψε όταν ο Νίκος Καρβέλας ενημερώθηκε ότι δεν θα λάβει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο θεωρούσε πως είχε συμφωνηθεί
Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας 21
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
7
Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα έκανε διαφορετικό μνημόσυνο από τη γυναίκα του - «Στην Κηφισιά γιατί η εκκλησία έχει μεγάλη σημασία για εμάς»
«Σε αυτή την εκκλησία, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου με είχαν φέρει νύφη, εδώ βάφτισε ο Δημήτρης την κόρη του και γενικά εδώ έχουμε ζήσει», είπε η αδερφή του Έλλη Κόκοτα
Δημήτρης Κόκοτας
8