Τρίτη, 27 Φεβ.
15oC Αθήνα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν έβγαλα ούτε τα παιδιά μου στα περιοδικά, ούτε gossip καταστάσεις από τη ζωή μου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν έβγαλα ούτε τα παιδιά μου στα περιοδικά, ούτε gossip καταστάσεις από τη ζωή μου
NDP

Στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για όλους και για όλα η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη λατρεία της για τον σύζυγο και τα παιδιά τους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, για την περίοδο που έχασε τον πατέρα της και όπως είπε χαρακτηριστικά, «έρχονται κάποια γεγονότα στη ζωή που σου λένε ασχολήσου με το μέσα σου».

«Από τότε που έχασα τον πατέρα μου ασχολούμαι με την αυτογνωσία, με κουράζει η απραξία, το καθισιό και η αδράνεια».

Όπως λέει, η νομική και η τηλεόραση έχουν μεγάλη συνάρτηση καθώς και στα δύο προσπαθείς να κερδίσεις το ακροατήριο.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που ήμουν στην τηλεόραση τα πάρα πολύ καλά χρόνια της. Τα 33 χρόνια πορείας ήταν δύσκολα, παραγωγικά και εξελικτικά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κανένα συμβιβασμό ή να υποκύψω σε οτιδήποτε άλλο πέρα των επιλογών μου. Δεν έβγαλα ούτε τα παιδιά μου στα περιοδικά, ούτε το σπίτι μου, ούτε gossip καταστάσεις από τη ζωή μου».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε και για τον σύζυγό της αλλά και για τα παιδιά της.

«Τα 32 χρόνια με τον σύζυγό μου είναι ευλογημένα αφού είμαστε ακόμα μαζί. Καμία σχέση δεν είναι εύκολο να κρατηθεί, θέλει επιθυμία. Είμαι αγορομάνα, έχω λατρεία με τα αγόρια μου, είμαι περήφανη για τα παιδιά μου. Έβαζα όρια στα παιδιά μου αλλά ήμουν και πολύ επιβραβευτική. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τα παιδιά σου να έχουν πάρει αυτό το δώρο της αυτονομίας που τους έχεις κάνει».

Τέλος, όπως είπε, ο μοναδικός τρόπος για να ζήσει πολλά χρόνια είναι να περάσει πολύς χρόνος από πάνω της και αυτό είναι ευλογία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις